Стойчо Керев ни отвежда в света на астралните близнаци

0
310

Продуцентът и журналист Стойчо Керев и неговият гост ни отвеждат в света на душите

Стойчо Керев говори за духовните близнаци

За първи път в студиото на „Новото познание“ гостува Ради Тишелова.

Ради Тишелова е родена в Стара Загора. Тя е рейки мастер. Преподава прана и енергийно лечение в Института за вътрешни науки в Австрия. Създала е собствена система за склупториране на тялото.

През годините е натрупала огромен опит в откриване и реализиране на душите близнаци.

Това познание довежда до написване на книгата „Пчелата – любов извън времето и пространството“. За отрицателно време се превръща в бестселър, който жъне невиждан успех. За да запази своята анонимност, Ради Тишелова е подписала книгата си с псевдонима Оура Лов.



В книгата се говори точно за срещата на двама души, които се оказват души близнаци. Етапите, през които преминават. Работата, която двамата вършат в полза на света. Чрез преживяванията на героите, авторът прави нагледно показно за същността и ролята на астралните близнаци.

Душата е изключително сложно понятие.

Наука за тялото съществува отдавна. Науката за душата тепърва предстои да се развива. Доказано е, че съществуват енергийни тела.

Нашето физическо тяло и нашият мозък ни пречат да разбираме много неща. За сметка на това нашето подсъзнание знае всичко.

Когато две души близнаци се срещнат, това е като гръм от ясно небе. Ради Тишелова обяснява как да разберете, че човекът срещу вас наистина е ваш истински духовен близнак, а не е фалшив такъв.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Стойчо Керев и от коментарите на Ради Тишелова ще научите изключително интересни, непознати и полезни факти.

*****

Стойчо Керев се обръща с молба към всички свои приятели и почитатели:

„За да продължим работата и снимките по следващия филмов проект, ние разчитаме и на тези от вас, които имат възможност да ни подкрепят: https://novotopoznanie.com/support-us/​“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.