Каква защита осигуряват маратонките Salomon goretex?

0
119

Каква защита осигуряват маратонките Salomon goretex?

Много често изборът на спортни обувки, съчетаващи в едно дизайн, комфорт и сигурност, е много труден. Това се отнася особено за случаите, в които искаме да предпазим краката си от неблагоприятни атмосферни условия при разходка в планината, поход, бягане в парка или обикновена разходка.

Всички водещи производители на спортни обувки, в това число и брандът с традиции Salomon, в последните години залагат на уникалната goretex мембрана, която прави обувките водонепропускливи, а в същото време ги оставя да „дишат”.

Всички маратонки Salomon goretex на световния лидер в производството на спортни стоки се отличават със здравина, стабилност и удобство, като гарантират комфорт при всякакви метеорологични условия.



Как защитават краката Salomon goretex?

Благодарение на микропорестата структура на мембраната, маратонките:

–  възпрепятстват проникването на водата вътре;

– позволяват на отделената от краката пот да излезе навън, като по този начин краката остават сухи и не се запарват;

– изсъхват за по-кратко време.

Освен това, върху обувките има нанесено специално покритие, осигуряващо допълнителна защита срещу проникване на влага при краткотрайни валежи.

При производството на спортните маратонки Salomon goretex не са използвани вредни перфлуор въглеводороди, за да се гарантира водоотблъскването.

По какъв начин се поддържат обувки с goretex мембрана?

За да носите маратонките по-дълго време, трябва за запазите защитните им функции с подходящи грижи:

  • Изтръсквайте ги и ги почиствайте с четка след всяко носене;
  • Оставяйте ги да изсъхнат сами на стайна температура;
  • Поддържайте ги с продукти на водна основа, а не с мазни, които могат да възпрепятстват функциите на мембраната;
  • Може да ги третирате с продукт за отблъскване на водата, за да ги запазите сухи и да предотвратите задържането на прах и мръсотия.

Меките и гъвкави маратонки Salomon goretex са подходящи за туризъм, бягане и ежедневно носене на всякакви повърхности и осигуряват защита и при най-неблагоприятните атмосферни условия. Такива са моделите Salomon Outline Goretex, Salomon Vetra Pro, Salomon Supercross Pro, Salomon Alphacross Blast Goretex, Salomon Cross Over Goretex и др., които се адаптират без усилие към всички офроуд дейности и са чудесен избор за маратонки, осигуряващи идеалния баланс между комфорт и защита.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.