Приемът за Англо-Американско Училище през 2021-ва започна

0
100

Приемът за Англо-Американско Училище през 2021-ва започна

 

Ако желаете вашите деца да учат в благоприятни условия и да се насочат към международното образование, то тогава желанието Ви е на път да се сбъдне в софийското Англо-американско училище, което започна да приема ученици за 2021 година. Възпитаниците на училището имат достъп до многопрофилна учебна програма и предмети свързани с интересите на учащите се. Това едно от най-престижните частни средни училища с международен образователен ценз.

Прием в ААС

 

Американското школо в София вече отвори вратите си за нови ученици. Новите кандидати трябва да са в седми или осми клас към актуалния момент на кандидатстването. Те преминават през тестове по математика и английски език, а след това има интервю с ръководителите на училището. Безспорно е, че ААС е най-добре организираното Англо-американско училище в София и цяла България. Това личи и от отношението на представителите на образователната институция към новите кандидати. Те получават внимание, учтиво отношение и разбиране.

Добро впечатление прави, че международното училище предлага на българските ученици да участват в стипендиантска програма, като до този момент над 30 от учащите са преминали през нея. На по-късен етап завършилите се насочват към престижните и популярни университети, каквито са Харвардският университет, Масачузетският технологичен институт, Оксфорд и други.



Мисия и идеи на ААС

 

Главната мисия на това частно средно училище в София, е да предложи на деца и юноши между 4 и 18 години, образование на световно равнище, най-добрите преподаватели и възможност за развитие в популярните вузове във Великобритания и САЩ. И, ако търсите нещо повече от частна гимназия за децата си, то това образователно учреждение е един наистина разумен избор.

Идеите на това Англо-америсканско училище, са свързани с просперитета на учениците и предлагането на учебна програма, която има за цел, не само да образова възпитаниците на школата, но и да ги подготви за възможностите и предизвикателствата, които светът може да им предложи. Учениците стават част от едно голямо интернационално семейство и придобиват нужните знания и умения, за да продължат напред, да получат добра работа и да живеят в бъдещето. На фона на всичко това можем да твърдим, че ААС е по-добрата алтернатива.

Обучение в ААС

 

Обучението в ААС е на много високо равнище, за което свидетелстват многобройните профили по интереси, от които учениците могат да избират. В училището се изучава както български език, така и много други чужди езици, сред които английски, испански, френски и немски. Учащите преминават и през обучение по география, история, психология и математика, както и специалности като бизнес мениджмънт, изкуство и още цял куп предложения. В класната стая има индивидуален подход към всеки ученик, така че той / тя да овладее материала. В случай на затруднение се предлагат консултации и допълнителна работа, докато не се усвоят знанията.

Общо взето, ако искате да насочите децата си към международно развитие, няма по-добро място от прекрасното и добре организирано Англо-американско училище, за което писахме в тази публикация. Надяваме се, че материалът ни е бил полезен за Вас, защото няма нищо по-ценно от доброто образование в наши дни. Пожелаваме на родителите и кандидатите успех в учението, и ще се радваме, ако сме допринесли за това да откриете най-доброто училище.

 

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.