ТОП ясновидка дава съвети за бъдещето на България

2
873

Отново беше потърсено становище на известна ясновидка за бъдещето на България, след като се случиха големите катаклизми във Варна, Бургас и други селища

Тази ясновидка се казва Мата Киликчиева от Стара Загора. Заради изключителната дарба, с която е благословена от Господ, тя е помогнала на много хора, а вече е известна като Старозагорската Ванга.

Репортер на БЛИЦ взе интервю от нея, но преди това няколко встъпителни слова за личността на Мата и нейната дарба.

Преди много години, когато Мата била на 30 години, тя останала вдовица с две малки деца.

ясновидка
Известната  ясновидка Мата съветва да направим всеобщ молебен за България

Разболяла се и лекарите открили страшен тумор в мозъка й. Не можели да го оперират. Състоянието на Мата се влошавало все повече, а родните медици я изписали да прекара последните си дни у дома.



Едва завърнала се вкъщи, Мата си дала сметка, че ако умре, няма кой да се грижи за двете невръстни деца.

Изтощена до крайност, болната жена събрала сетни сили. Станала от леглото, паднала на колене и цялата в сълзи, започнала да се моли Господ да прости сторените й грехове и да не я прибира, за да може да бъде до децата си, докато пораснат.

Когато свършила своята изповед и молитва, както все още била на пода, Мата получила невероятно видение.

Видяла в стаята до нея млад, красив и благ мъж. Той казал, че я обича. Сложил двете си ръце върху главата й. Повторил го още два пъти.

Само 10 минути по-късно почти мъртвата млада жена станала на крака и се почувствала като нова.

Отишла на преглед и лекарите останали повече от изумени. От тумора нямало и следа, а самата Мита имала вид на здрав и бодър човек.

От този момент претърпяла трансформация и  започнала да предсказва бъдещето с помощта на Духа. Кой е този Дух, Мата не казва. Може да е Светият Дух, може да е някой светец.

По-важното е, че вече 38 години Мата е доказана ясновидка и помага на страдащите.

Духът предавал своите съобщения през нощта и когато Мата няма клиенти с точни проблеми. Тези послания се отнасят за България и за българския народ.

Същият Дух е дълбоко разочарован от поведението на българите, но казва, че всички катаклизми, които ни се случват са естествено наказание за човешките злини.

От Духа Мата научила, че Господ е справедлив и тази справедливост се изразява в това да наказва виновните и да поощрява добрите.

Божият съд, за който се говори и в Библията, отдавна е започнал, но хората по света са глухи и слепи. Никой не обръща внимание на неговите сигнали.

Както знаем няма страна, която да не стана жертва на войни, природни катаклизми и катастрофи, атентати и други безредици. Последната световна трагедия е самолетът, който беше унищожен в размирната зона на Украйна и загинаха толкова много хора, учени, включително и 80 деца.

Българите са добри хора по природа, но са загърбили своя морал, вяра, религия, човешки добродетели. Това особено много важи за властимащите, които мамят народа, докато заемат управленските постове, а после работят само за своите интереси.

Духът недоволства, че в България беше вкарана отрова (дрога), от която народът не може да се изчисти, въпреки многото успешни акции на полиция, спецслужби и прокуратурата.

Случилото се във Варна е едно от Божиите наказания. Много хора ще реагират защо Господ не наказва само богатите и виновните, а и обикновените.

Защото според Духа, обикновените хора не са благодарни на Господ и на Пресвета Богородица за възможностите и добрите ситуации, за полученото здраве, работа или любов,  и а го обвиняват и постоянно роптаят против неговата воля.

Понеже хората имаме свободна воля, с която можем да предотвратим много беди и нещастия, ние трябва да направим всеобщ молебен.

Той трябва да бъде определен предварително (ден и час) и в него да участват хора от цялата страна. Не е нужно да се събираме в София или на друго място. Във всяко едно населено място трябва да бъде отслужен един мащабен молебен.

Духът казал, че колкото повече хора заедно (по едно и също време) се молят, толкова по-силни стават молитвите.

Българите трябва да се молим на Пресвета Богородица, на Свети Иван Рилски, на Свети Илия, на Света Петка, Света Неделя не само за нашето лично благополучие, но и за успеха на цялата страна, напомня старозагорската ясновидка Мата.

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.