Люси Дяковска е на седмото небе от щастие

0
240

Люси Дяковска разкри новина за нея и за култовата група No Angels

Люси Дяковска при Георги Любенов по БНТ 1

Люси Дяковска има два големи повода за щастие.

Единият е свързан с култовата група No Angels, а вторият с нейния роден град Плевен.

След прекъсване от няколко години, момичетата от No Angels се събраха отново в началото на годината.

Направиха нови записи и кавъри на старите хитове. Заснеха нови видеа. Дадоха ексклузивни интервюта за различни немски медии. Участваха в предаването „Тази събота и тази неделя“ по БТВ.



Наричат тяхната нова поява на музикалната сцена като „мега“ завръщане.

Преди малко Люси Дяковска участва в предаването на Георги Любенов по БНТ 1.

Сподели своята радост и направи интересен коментар. През изминалите месеци от началото на годината немската публика отново засвидетелствала своята любов към No Angels.

Люси казва, че без тях музикалният живот в Германия не е свършил. Но публиката изпитва остра нужда от тях и от техните песни, защото изпитва носталгия.

Преди 20 години феновете им са били млади, влюбени и щастливи. Пандемията от Ковид преобърна живота на много хора по света. И всеки изпитва остра нужда да се хване за нещо познато, което го е провокирало да изпитва положителни емоции.

За много германци точно групата No Angels с всички песни, видеа и концерти са оказали точно такова положително въздействие.

По случай 20-годишния юбилей е издадена книга. В нея са поместени непознати фотоси и интересни случки от биографията на световноизвестната дамска група.

Вижте и двете видеа долу.

Освен на любовта на немските си фенове, Люси Даковска се радва на безспорния успех на нейната българска кауза.

В Плевен Люси откри стотици съмишленици. С тях почистиха емблематични паркове в града и продължават да обгрижват природата. Осъзнават колко е важно да живеем в красив и чист свят около нас.

Точно екологията беше една от големите каузи, зад които британският принц Филип беше застанал още през 60-те години на ХХ век.

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.