Децата индиго – какво още не знаем за тях?

0
519

Децата индига са един от най-изненадващите феномени през последните десетилетия. Много неща вече знаем за тях, но и още много истини остават непонятни

За първи път понятието, описващо децата индиго е използвано през 70-те години на ХХ век от Нански Ан Тап.

decata-indigo
Децата индиго са специални, но не са опасни

Тя е известен американски терапевт.

Нански Ан Тап ги нарича така поради цвета, който излъчва аурата на тези по-специални деца. Тя е оцветена в нюанси на лилавото и индигово синьото. Любопитното за децата индиго е, че те са изключителни позитивисти, съобщава Брадва.

Децата индиго са свободолюбиви, те трудно се вместват в нормите, създадени или наложени от обществото. Те са изключително интелигентни.



Техният коефициент на интелигентност надхвърля значително средните стойности на обикновените хора. Често децата индиго развиват силна телепатия и интуиция и затова за околните са трудно разбираеми.

Тук обаче се появява въпросът опасни ли са децата индигоза близките и обществото. По принцип това са хора, които са с много благ и хрисим характер. Тяхната интелигентност, съчетана с изострената им чувствителност и интуиция, често им помагат да работят с хора. Но ако ги засегнете, те могат да проявят възможно най-тежките черти от своя характер.

Понякога децата индиго са приемани за непохватни от своите родители, тъй като те често чупят съдове, прозорци, електрически крушки. Но това не се дължи на палавия им характер, а на тяхната огромна енергия, която често трудно може да бъде овладяна.

Децата индиго са с ясно изразен интровертен характер. Те не се нуждаят от комуникация с други хора и затова често техните връстници ги дразнят.

За да разпознаете индиговите деца, трябва да ги познавате добре. Те се раждат много често с белези по лицето или телцето си, необичайно окосмяване, различни форми на аномалии.

Смята се още, че всички бебета, родени с различен цвят на очите, са индигови деца. Мисията на децата индиго е много важна. Те се появяват сред нас, за да направят светът ни по-добро място за живеене.

Експерти, изучаващи децата индиго са на мнение, че един от най-изявените българи, за който се смята, че е индигово дете, е Димитър Бербатов. Той е много надарен в спортно отношение, изключително интелигентен, развива художествени наклонности и е артистичен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.