Щастлив празник в британското кралско семейство

0
480

Повод за радост и усмивки

Британското кралско семейство Сн: ФБ

На днешния ден преди 10 години целият свят беше вперил поглед в Лондон.

А почти два милиона туристи пристигнаха в английската столица, за да станат лично свидетели на събитието на века.

Принц Уилям се ожени за Катрин Мидълтън.

Церемонията се състоя в Уестминстърското абатство.



Присъстваха царски и кралски особи от целия свят. Включително техни величества Симеон Втори и Маргарита Българска.

Принц Хари влезе в ролята на кум на своя по-голям брат. А кума беше по-малката сестра на херцогиня Катрин Пипа Мидълтън.

Заради този ангажимент, пресата на Острова повдигна темата дали принц Хари няма да се ожени за Пипа Мидълтън. Двамата като двойка изглеждаха прекрасно.

Техни величества Симеон Втори и Маргарита Българска са на третия ред. Пред тях са крал Вилем-Александър и кралица Максима (Нидерландия), кралица София, крал Фелипе и кралица Летисия (Испания) Сн: ФБ

Кралица Елизабет Втора се появи в красив жълт тоалет, със светла чанта и обувки. Анализаторите коментираха, че слънчевия цвят, който беше избрала за сватбата на бъдещия крал на Англия и на Общността на нациите, невербално показва колко е доволна от избора Кейт да бъде съпруга на нейния внук принц Уилям.

И през изминалите 10 години Кейт и Уилям доказаха, че са отличниците на кралското семейство.

Станаха родителите на 3 деца – принцовете Джордж и Луи, и на тяхната сестричка принцеса Шарлът.

През изминалите години като младо кралско семейство с държавни функции Кейт и Уилям направиха официални визити в Австралия и Нова Зеландия, в Канада, в Пакистан. В Германия, в Полша и в други държави.

Навсякъде бяха посрещани с огромна радост, дори и в страните, които не са под властта на Кралицата като Германия и Полша.

По случай 10-та годишнина от брака на принц Уилям и херцогиня Кейт, те подготвиха фотосесия. Снимките са заснети в градината на двореца Кенсингтън. Разгледайте ги на второто видео долу. А на първото са подбрани най-впечатляващите моменти от сватбата на влюбените Кейт и Уилям на 29 април 2011 г.

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.