Какво да знаем за интериорните врати, преди да направим своята поръчка

0
296

Какво да знаем за интериорните врати, преди да направим своята поръчка

На първо място трябва вземем правилните мерки или да извикаме специалист, за да знаем каква врата да търсим. След това трябва да си изберем посока на отваряне, като съобразим дали вратата ще се среща с друга, или дали би създала неудобство, когато се минава покрай нея. Следващата стъпка е да се запознаем с отделните серии, модели и техните характеристики. Важно е и да обърнем внимание на покритието в зависимост от помещението, за което ни трябва – например, ако ще е в баня, без да се облива директно с вода, трябва да помислим за влагоустойчиво покритие. В противен случай рискуваме вратата да се раздуе необратимо.

интериорни врати у дома

Например покритието на някои врати са с луксозен винилов филм, което има добра влагоустойчивост и би било удачен избор за врата на мокро помещение. Докато друг вариант са врати, при които покритието е цялостно облечено по иновативна технология, която импрегнира дървесни частици с меламинови смоли и лакове под високо налягане и температура за по-голяма здравина и влагоустойчивост. Имаме свобода и при избор на бравите и дръжките за интериорните врати , като вариантите за брава включват: стандартна, секретна и WC.

модерни врати дом



Някои от сериите врати, имат много голям избор на дръжки. Всяка серия си има собствена цветова гама. Това ни позволява да направим правилната за нас комбинация от цвят и модел, за да пасне идеално на жилището ни. Още една разлика при вратите е с какъв пълнеж са. Според серията, те могат да бъдат с перфорирано ПДЧ, тип пчелна пита или HDF оребрение, което спомага за по-добра шумо и топлоизолация. След като изберем перфектната за нас врата, идва и този момент, в който трябва да помислим за монтаж. Ако не можем да си ги поставим сами, то тогава трябва да помислим за компетентен човек или фирма, която да го направи вместо нас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.