Катастрофа отне живота на моторист днес, трима загинаха в тежък инцидент вчера

0
179

Съболезнования на всички близки на загиналите!

Моторист и още трима души загинаха в тежки катастрофи Сн: ФБ

Трагедията със загиналия моторист се разигра в Кресненското дефиле.

Според информация на Нова ТВ, близо до „Кривия тунел“ моторист и лек автомобил се блъскат. При удара мотористът загинал на място. Двама от пътниците в колата са пострадали. Но имат леки травми и няма опасност за живота им.

От полицията все още не са изнесли информация чия е вината за кървавата пътна драма. Но днес движението в района беше спряно. Потокът от превозни средства беше пренасочен по обходен маршрут през стария път, обявиха от АПИ.

Все повече хора предпочитат да се придвижват със скоростни мотори. Много често летят с прекалено висока скорост по пътя и по автомагистралите. Радват се на високия адреналин и не мислят за лошите последствия, които могат да им се случат.



Често пъти застрашават живота на останалите участници в движението.

Така трагично завърши живота на Дими (Димитър Екимов) от група „Сленг“ преди няколко години.

Вчера при тежка катастрофа загинаха трима мъже.

Трагедията се разиграла село Марково и село Брестник в област Пловдив.

Водач на 45 години предприема изпреварване. Блъска се в насрещния автомобил.

При мощния удар на място загинали шофьорът на едната от колите и един от пътниците във втората кола. Вторият пътник бил откаран в болницата с тежки травми. По-късно издъхнал, съобщиха от ОД на МВР в Пловдив, цитирани от Агенция „Фокус“.

Днес пред камерата на БТВ инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция“ съобщи, че 11 души са загинали на пътя. Трагедиите са се разиграли от 28 април 2021 г. до 3 май вечерта.
Най-честите причини за трагедиите са шофиране с превишена скорост, предприемане на неправилно изпреварване, отнемане на предимство, шофиране в нетрезво състояние.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.