С какво да съчетавате тениските си, за да бъдете стилни и модерни?

0
323

С какво да съчетавате тениските си, за да бъдете стилни и модерни?

Сигурни сме, че всеки от вас има поне една тениска в гардероба си. И по-често сме свикнали да комбинираме тениска с дънки, защото е толкова удобна и такъв комплект винаги е актуален. Дамските тениски отдавна са надхвърлили спортните тренировки и успешно са наместили  и в уличната мода. Тениските се превърнаха не само в елемент от нормалната тенденция, но и перфектно се вписват в стилове като ежедневни и умни ежедневни. Тъй като е топло време и можете да извадите своите дамски тениски, нека видим с какво може да ги съчетаете, за да бъдете стилни и модерни.

Тениската днес принадлежи към категорията на най-практичните и често използвани дрехи. И това далеч не е случайно. Как да преобразим стара тениска?

Ако по-рано тениската е била използвана изключително за спорт, то днес тя може да се използва за създаване на цяла колекция от страхотни визии.



С поли

Съчетайте основна или модерна тениска с принт с пола. Полата може да бъде всяка: кожа, креп, кожа, рипсено, сатен. Тениските изглеждат чудесно с поли, особено когато става въпрос за мини поли. Това е добра улична опция, която е особено практична и перфектна. Кожената пола ще бъде стилно продължение на красив връх или плътно прилепнала версия на тениска. За да създадете хармоничен комплект, са подходящи както обикновени варианти, така и тениски с орнамент или бродерия.

С панталон

Базова или класическа тениска идеално допълва класическите панталони. Можете също така да комбинирате всяка тениска с по-спокоен стил панталон. Може би най-често срещаната тениска се съчетава с дънки и панталони. В този случай можете да използвате голямо разнообразие от тениски. Ярка тениска със кристали изглежда страхотно, в комплект с кожени панталони. За дънките тениска в спокойни светли цветове с оригинални рисунки или готини надписи би била идеален вариант. За строги дамски панталони са добре подходящи опънати тениски, които подчертават всички прелести на фигурата. Комплектът тениски и панталони внася нотка на специално съвършенство и изящество в образа.

С къси панталонки

Тениските се съчетават добре с къси панталони, както с деним, така и с всякакви други Можете да експериментирате с бермуди.

В многослойни набори

Носете тениска като долен слой с якета, рокли, жилетки, ризи.

Има голямо разнообразие от тениски, най-популярни са прави и извънгабаритни модели, в плътни цветове, с щампа или с надписи. Има много опции, което означава, че можете да изберете този, който ви подхожда идеално за комплекта.

Офис стил

Днес това нещо стана наистина универсално и е подходящо не само за разходки и домакинство, но и за работа. В комбинация с официален костюм, такъв детайл като тениска изглежда особено шик и привлекателен. Приемливо достъпната цена на тениските дава възможност за безброй възможности за работа в офиса. И това не е всичко. Понякога удивителните дизайнерски тениски допълват вечерни тоалети и са основният им компонент.

Предимства на тениските

Тази дреха има много предимства. На първо място, той е направен от висококачествен естествен материал – памук. Той е много практичен и удобен. Продуктите практически не се набръчкват, не се поддават на статично електричество, запазват външния си вид и форма добре след многобройни измивания. Най-широката цветова гама ви позволява да изберете най-сложните опции за всеки. Използването на разнообразни щампи, оригинални надписи, бродерии и копринен печат внасят уникален вкус на всеки продукт, който ви позволява да се откроявате от останалите. Тениската е най-универсалното нещо, което винаги ще бъде на мястото си – на празничната трапеза, както и при спортни дейности, и на работното място в офиса, и у дома.

Нюанси по избор

Модните тенденции за сезон 2021 правят някои корекции в това каква да бъде универсалната и стилна тениска. Тези трансформации касаят преди всичко кройката – свободният стил излиза на преден план, сякаш е взет от рамото на мъжа. Ръкавите могат да бъдат подчертано увеличени или сгънати по краищата.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.