Ползите на придвижването с електрическа тротинетка

0
207

Ползите на придвижването с електрическа тротинетка

     Електрическата тротинетка е екологично превозно средство от 21-ви век, идеално за градска употреба, като за любителите на по-екстремните активности се предлагат модели, предназначени за офроуд. Основното предимство на електрическата тротинетка пред конкурентните превозни средства са нейната компактност, лекота на използване и мобилност.

Стандартно електрическите тротинетки са способни да носят тегло до 100 кг., а някои модели  са подсилени, за да превозват до 150 кг. Те се управляват сравнително лесно и позволяват да се придвижвате на дълги разстояния в градска среда.



Възможността за бързо зареждане на електрическа тротинетка (до 6-10 часа) и относително дългият пробег с едно зареждане, позволяват да се разчита на това превозно средство за ежедневно придвижване до работа, например.

Основните предимства на електрическите тротинетки

Изборът на  електрически средства за придвижване носи значителни ползи за техните притежатели. Какви са те, ще разгледаме в следващите редове:

  • Ако сравним разходите за притежание на електрическа тротинетка с кола (разходите за бензин, обслужване, данъци и т.н.), става очевидно, че еко транспортът е по-бюджетна алтернатива.
  • На пазара се предлага огромно разнообразие от модели в различен ценови клас. Така всеки може да се сдобие с подходящ модел електрическа тротинетка, който да отговаря на неговите нужди и да се вписва в неговия бюджет.
  • Електрическите тротинетки позволяват лесно придвижване в градска среда и са особено подходящи, ако искате да избегнете досадните задръствания в пиковите часове. Така самите вие допринасяте за намаляване на трафика, което пък води до други значителни ползи, както за вас самите, така и за околните.
  • Компактният дизайн е още едно от големите предимства на електрическите тротинетки. Може лесно да ги пренасяте и сгъвате, а освен това не се нуждаете от гараж или друго обширно помещение, за да ги съхранявате.
  • Електрическите скутери са лесни за поддръжка, благодарение на здравия материал, от който са направени. Дизайнът им не е толкова сложен като този на автомобил.
  • Когато говорим за предимствата на електрическите тротинетки, тяхната екологичност е фактор, който не може да пренебрегнем. Не е изненада, че те се нареждат в челните места на класацията за екологичен транспорт, тъй като електрическите скутери са проектирани с оглед на околната среда. С нарастващото влияние на климатичните промени, никога не е имало по-важно време да внедрим повече екологични продукти в ежедневието си, а електрическият скутер е чудесна идея. Колите, моторите и автобусите отделят газове, които допринасят за замърсяването на околната среда. Транспортът с електрически скутери помага за намаляване на емисиите на въглерод и помага за нейното опазване.
  • Без шумово замърсяване. Пътищата ни са пълни с шумни превозни средства, които досаждат на много хора. Електрическите скутери са много тихи. Те помагат за намаляване на шума и осигуряват спокойствие на околните.

 

Ако всички тези предимства са ви убедили, че е време да промените превозното средство, с което се придвижвате ежедневно, разгледайте и изберете качествени електрически тротинетки от e-Point.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.