Д-р Стоилов разказва за големите мистерии и загадки на човечеството

0
402

Д-р Румен Стоилов гостува в предаването “Без формат”

Д-р Румен Стоилов в студиото на “Без формат” по ЕТВ

Заедно с Христина Котларска, автор и водещ на поредицата по ЕТВ Хасково ни пренасят в света на древните мистерии и загадки.

Д-р Румен Стоилов е кардиолог и холистичен лекар, но извън медицината той е изследовател, езотерик, писател, търсач на древната мъдрост. Обикаля по света в търсене на истини, изнася лекции на различни езотерични теми.

Д-р Румен Стоилов разкрива пред нас няколко от големите загадки на света, които не са толкова известни.

Една от тях е Гьобекли тепе. През последните години при разкопки са открити барелефи на животни, огромни каменни блокове и храмов комплекс на повече от 12 000 години.Друга голяма загадка е столицата на хетите.

Сред останките от тяхното селище има огромен храм. В средата се намира невиждан куб от полускъпоценен зелен минерал. Размерите му са дължина, широчина и височина по 1 метър.

На него в древността се качвал жрецът. Той отправял молитви към Всевишния и получавал различни послания.

Подобни места, заредени с енергия и с мистика са град Ур. Там се родил пророкът Аврам. Град Тарс – родното място на Свети апостол Павел и други.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на д-р Румен Стоилов ще научите изключително интересни и любопитни, дори полезни факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.