Внучката на президент: Дядо се срещна с извънземни

0
366

Проф. Лъчезар Филипов излезе със сензационно разкритие, от което разбираме как внучката на американски президент признала, че нейният дядо имал срещи с извънземни

Тази сензационна новина научихме от bTV. Президентът е  Айзенхауър. След като е влязъл в реален контакт с извънземни, президентът на огромните САЩ реализира проекта “Зона 51”.

Въпросната “Зона 51” продължава да съществува. Хората, които участвали в различните експерименти,  нямали право на телефони и други комуникации с външния свят.

извънземни
Непознати извънземни са около нас

Там са извършвани различни експерименти с тайни самолети за шпионаж и други наблюдения.

Когато един президент на САЩ встъпва на власт, той получава секретен доклад, за да знае какво точно се случва на територията на САЩ – военни бази, зони, тайно оръжие, засекретени места, извънземни.От всички осведомени американски президенти само Картър и Рейгън разкриват пред света част от въпросните скрити тайни.

Рейгън казва публично пред света да се обединим заедно ако имаме проблеми с извънземните.

Извънземните комуникират с хората, но ние не винаги осъзнаваме това.

Хората разбират света според онова, което имаме в мозъка и в очите. В човешките очи има бленда, която дава определена пропускливост на информацията.

извънземни
Проф. Лъчезар Филипов говори увлекателно за всички извънземни

Според проф. Лъчезар Филипов извънземните са около нас, но правят така, че ние да не ги виждаме, за да не изпитваме страх.

Ние хората все още сме в комплексарски вариант – по-умният човек трябва бие – затова ние възприемаме всички извънземни по този начин.

Проф. Лъчезар Филипов казва, че ние не разбираме цивилизацията на мравките и на пчелите.  Не познаваме делфините и защо те са така благосклонни към хората. Как тогава можем да разберем непознатите извънземни.

Боби Лазаров – журналист в bTV, също беше гост на Мариана Векилска.

Той каза, че всички трябва да четем информацията от НАСА и другите официални  доклади, за да сме наясно по въпроса с присъствието на извънземни.

По време на Първата световна война военните тръгват да преследват НЛО.  Те смятали, че това са вражески кораби, но после установили, че на други цивилизации.

Перперикон е древно светилище, но преди 4-5 000 години хората са се качвали там на скалите, за да правят жертвоприношения. Защо?, пита проф. Филипов.  Защото там нещо са видели да се случва и са започнали да почитат мястото като Божествено.

Боговете винаги идват от Небето. Те са извънземни. Но също така боговете се връщат обратно към Небето.

Точно така е завършил животът на Свети пророк Илия, когото почитаме днес. Повече за него прочетете ТУК.

Представители на Ватикана присъстват на  международните конференции.

През 2009 г. във Ватикана е проведена конференция. Там е поставен въпросът  какво ще бъде отношението на религията, ако се случи при нас да дойдат извънземни.

Духовниците от Ватикана декларират, че  ако бъде открит извънземен разум, това няма да бъде нещо страшно за вярващите.

Вече става ясно, че личността на Господ не се свързва само с човека от Земята, а с цялата Вселена.

Вече Господ се възприема като информационно поле, а не като белобрад старец.

В индийския епос са описани машини, които са дадени от боговете на хората. Описани са различни битки, които приличат на атаки с атомни бомби.

Срещата с извънземни е нормална част от развитието на човешката цивилизация, завърши проф. Лъчезар Филипов.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.