Супер герои изпратиха 5-годишно дете (ВИДЕО)

0
548

Последното му желание беше изпълнено и обичаните супер герои изпратиха 5-годишно момченце във вечния му дом

Брайън остава завинаги само 5 годинки. След като страдал от тумор на мозъка, а лечението, което лекарите провели, не могло да го избави от фаталния край, майката и вуйчото на Брайън решили да направят нещо неповторимо за него в последния му път.

Любимите супер герои, които Брайън направо обожавал, бяха с него до края, научихме от today.com.

супер герои
Известните супер герои изпращат Брайън

Това е най-доброто, което майката на болния Брайън могла да направи за своя малък и обичан син.

До последния си дъх Брайън бил жизнерадостен. Както се вижда от самото видео, той обичал да си играе в парка на катерушките. Но най-голямата му страст били известните супер герои.Трагедията на малкия Брайън ни връща към реалността.

Ракът е най-страшното заболяване на 21 век, защото то отдавна не е рядка болест, а опасно зло, което тиранизира и младите и старите. Ракът може да засегне  всяка една мека или твърда тъкан в човешкия организъм.

Лошото е, че когато ракът се появи в тялото на един човек, той руши живата плът, но много често пациентите нищо не усещат. Едва, когато стане прекалено късно, те разбират, че са страдали от рак.

Дори и да се правят някои профилактични прегледи, те не са достатъчни за откриването на рак. А не можем всяка година да ходим на скенер или на томограф, за да бъдат открити метастазите във възможно най-ранен стадий и да се приложи адекватното лечение.

Петър Димков
Петър Димков дава чудна рецепта против рак

Затова народният ни лечител Петър Димков дава една полезна рецепта за предпазване от рак. Тя може да се изпълни в края на август или в началото на септември, защото основната съставка е бъзак.

Трябва да се наберат само узрелите плодчета на бъзака. Те са черни и сочни. Няма доза. Изискването е само да не се мият и да се наредят в буркани по следния начин – ред захар, после ред бъзак, отново захар, бъзак. Последният ред трябва да бъде захар – по-плътен слой.

Бурканите се покриват с тензух или с марля, за да може да се проветрява сместа. Поставят се в тъмно помещение и се изчаква 40 дена.

През това време сокът от бъзака се е смесил със захарта и се е образувал гъст, сладък и лепкав сироп. Около 38 ден трябва да видите дали цялата захар се е разтворила. Ако не е, трябва да разбъркате, но само с дървена лъжица.

На 40-я ден прецеждате сока и го наливате в буркани или в шишета, които съхранявате в хладилника.

Пиете по 1 с.л. сутрин на гладно. Бъзакът усилва имунната ви система, като по този начин предпазва и от рак.

Този лек е подходящ и за децата, но на тях давайте по 1 ч.л сок. Така ще ги предпазите от много болести и те ще си играят с обичаните супер герои, докато пораснат.

сподели бутон

loading...