Българин, наследник на Дан Колов, изуми публиката на САЩ (ВИДЕО)

1
467

След големия Дан Колов, който тръгна от малкото севлиевско село и покори Америка, друг българин на ринга прави зрелищни спектакли

Великият Дан Колов е роден в село Сенник, близо до Севлиево, а българинът Александър Русев в Пловдив, но това не пречи на доста по-младия Русев да покорява сърцата на американците както и неговият отдавнашен предшественик Дан  Колов.

Този път Александър Русев реши да представи един наистина зрелищен спектакъл преди началото на поредния кеч, но не знаем защо избра точно тази поява.

Огромният стадион кънтеше от музиката на руския химн.

Сцената беше украсена с руски символи като руски войници, оръдия, руски знамена, а на стената се виждаше храмът „Свети Василий Блажени“, по-известен като църквата с цветните кубета.



rusev
Русев се появи на 70 000 стадион под звуците на руския химн

Под звуците на руския химн българинът Александър Русев дефилираше като Цар Освободител.

Американците бяха впечатлени от топовните изстрели и розовия дим, който се появи около тях.

Точно това ще видите на първото видео. Докато Русев се предвижва към ринга и за голяма част от публиката е миниатюрно присъствие, на няколко огромни екрана зрителите виждаха какво се случва по пътеката.

Публиката снимаше този спектакъл, но в един момент на американците им писна да им натрапват руското присъствие и започнаха да скандират „USA!“, „USA!“.

Ако Дан Колов беше жив, не се знае дали това щеше да му се понрави. Малко преди да приключат земните му дни, Дан Колов  раздава цялото спечелено богатство за различни благотворителни каузи и умира толкова бедно и скромно, колкото започва неговият път към голямата спортна слава.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Тоя Русев, май играе спектакъл ! И вика да е страшен ! Само, че защо руският химнт ???

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.