Седмичен хороскоп от 21 юли до 27 юли 2014 г. – 1 част

0
555

Вашият седмичен хороскоп (от 21 юли до 27 юли 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп неочаквани нови обстоятелства може да променят коренно ситуацията, така че не бързайте с приключването на делата. Oбърнете необходимото внимание на отношенията с партньори и приятели. Вероятно ще трябва да се разделите с обичайната рутина и спокойствие, но целта си заслужава. Споделете успеха с хората, които ви ценят.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Не губете време в догадки! Настоящата седмица може да започне твърде противоречиво, но малко по-късно всичко се изяснява от само себе си. За да постигнете желания резултат, ще трябва да преодолеете някои препятствия. Доверете се на интуицията и няма да останете разочаровани. Заслужава си след всичко това да потърсите спокойствието на природата.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През следващите дни подкрепа и помощ няма да ви е нужна, доколкото с всички появили се проблеми, ще може да се справите сами. Решително и навреме направете своя избор – това е най-важната задача пред вас за настоящата седмица и гаранция за успеха в бъдеще. Известна предпазливост в действията никога не е излишна!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица обещава да бъде приятна и спокойна. Не пропускайте златното време и максимално го използвайте за своето духовно и професионално израстване. Помислете не само за настоящето, но и за близкото бъдеще Посветете почивните дни на активно общуване, преоткрийте света на прекрасното!



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица за вас се препоръчва да бъдете активни и последователни, когато създавате нови взаимоотношения и контакти. Избирайте внимателно момента и хората, с които общувате, особено в началото. Преди уикенда ще станат ясни вашите истински възможности, така че не са изключени и финансови придобивки.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Ако през настоящата седмица споделите дори малките радости, то според вашия седмичен хороскопи по този начин може да превърнете обикновените познати в добри приятели. Почувствайте прилива на енергия и го използвайте без остатък за постигане на своята главна цел. Не се безпокойте, насладете се на мир и хармония в дома със самочувствие, защото заслугата за това е изцяло ваша!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.