Какво представлява находката, открита в Хондурас?

0
312

Мъж от малкото село Чолома в Хондурас случайно откри мистериозна каменна глава, която според него изобразява извънземно същество

48-годишният Мартин Ернандес от Хондурас разказва, че една сутрин излиза от дома си рано сутринта, за да събира дърва за огрев, и изненадващо се натъква на непозната пещера, във вътрешността на която открива необикновен камък, привлякъл веднага вниманието му.

„В началото реших, че това е глава на мумия, но след като я огледах по-внимателно, забелязах, че тя има ясно оформено лице“, споделя Мартин.

Става ясно, че находката от Хондурас има очи, нос, уста, двойна брадичка и издължена шия. Висока е 35 сантиметра и тежи около 6 килограма.

хондурас
Мъж от малкото село Чолома в Хондурас случайно откри мистериозна каменна глава, която според него изобразява извънземно същество

65-годишна жителка на селото разказва, че често се наблюдават странни огнени светлини, чийто произход за момента остава загадка.



Според някои каменната глава, открита в Хондурас, е творение на някоя от цивилизациите до идването на Колумб. Според други обаче тя има непосредствена връзка с извънземни същества.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.