Супер бърза шоколадова торта без печене

0
499

Тази шоколадова торта без печене става нещо невероятно

шоколадова торта без печене
Фантастична става тази шоколадова торта без печене

Предлагаме ви рецептата за бърза, лесна и страшно вкусна шоколадова торта без печене. Сигурни сме, че ще се превърне в любимия ви десерт и ще останете повече от доволни.

Трябват ни три блата за торта – бели, едно бурканче течен шоколад, около 400 грама заквасена сметана и бита сметана за украса.

За начало смесваме течния шоколад със сметаната, а с крема, който сме получили, намазваме обилно първия блат от нашата торта. Върху него поставяме втория блат, който отново намазваме с крема и най-отгоре покриваме с третия.

Щом тортата ни вече е почти готова, мажем последно горния блат с крема от течен шоколад и сметана, като гледаме да е възможно по-обилно. И отстраняваме остатъка от крема с нож. Може да си направим произволна шарка върху тортата с ножа или с вилица.



Прекрасно стои ако украсим тортата си с розички от битата сметана, а за разкош да поръсим и с кокосови стърготини или шарени пръчици.

Това е – цялата “хамалогия” по направата на нашата вкусна торта е вече отминала, а ние поставяме сладкото си изкушение в хладилника. Където го оставяме да стегне добре най-малко за няколко часа.

Ако искаме тортата да стане още по-вкусна, добре е да престои на хладно през цялата вечер и да се консумира чак на другия ден.

На пръв поглед, а и като процедура, всичко е страшно лесно и бързо, затова може би някои от вас ще решат, че е твърде обикновена. Вярвайте ни, че когато я опитате, ще бъдете на абсолютно противоположното мнение.

Тази торта е неземно вкусна и за жалост или не, ще ви накара да забравите каквито и да било диети. Никой не може да й устои.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.