„Маскираният певец“ поднесе безброй изненади на зрителите

0
296

„Маскираният певец“ 2021 в сезон 3 стартира ударно

Гъбарко стана любимец на публиката от раз в „Маскираният певец“ Сн: Нова ТВ

Едно от най-интелигентите предавания в родния ефир стартира на 11 септември по Нова ТВ.

Почти месец преди началото екипът на „Маскираният певец“ се постара да привлече вниманието на зрителите. И разкри някои детайли около новия сезон, но само най-дребните.

Например, този сезон Зуека няма да бъде водещ на риалити формата. Герасим Георгиев – Геро продължава с пълна сила напред. А негов нов партньор ще бъде друга емблема на българския хумор – Краси Радков.

За Зуека казаха, че бил заминал в чужбина, затова нямало да участва в сезон 3. Но във форумите фенове на „Маскираният певец“ коментират, че Зуекът съвсем не е заминал в чужбина, а ще участва в реалити предаването.



В ролята на детективи-панелисти отново влязоха Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Заедно с тях е и Марта Вачкова.

Маги Халваджиян разкри, че и тази година заедно с неговата съпруга Кремена не са имали лятна ваканция. Кремена Халваджиян отново е дизайнер на костюмите.

А те по традиция са 14, напълно нови персонажи. Малинката, Циркът, Перлата, Гларусът, Гъбарко. Самураят, Заекът, Прилепът, Куфарът, Букетът, Камъкът. Порцеланът, Госпожицата, Носорогът.

Уникални са и визитките на участниците. Разходки сред природата, на интересни места. И много забавление.

Изпълненията бяха прекрасни, а панелистите определено се затрудниха, докато се опитват да разгадаят кой се крие в уникалните костюми.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.