Първата маска в „Маскираният певец“ падна: Неочаквана изненада!

0
156

„Маскираният певец“ разкри своята първа тайна

„Маскираният певец“ разкри своята първа тайна

Едно от най-интелигентите предавания в родния ефир стартира на 11 септември по Нова ТВ. А втората част се проведе на 18 септември 2021 г.

Почти месец преди началото екипът на “Маскираният певец” се постара да привлече вниманието на зрителите. И разкри някои детайли около новия сезон, но само най-дребните.

Например, този сезон Зуека няма да бъде водещ на риалити формата. Герасим Георгиев – Геро продължава с пълна сила напред. А негов нов партньор ще бъде друга емблема на българския хумор – Краси Радков.

За Зуека казаха, че бил заминал в чужбина, затова нямало да участва в сезон 3. Но във форумите фенове на “Маскираният певец” коментират, че Зуекът съвсем не е заминал в чужбина, а ще участва в реалити предаването.



В ролята на детективи-панелисти отново влязоха Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Заедно с тях е и Марта Вачкова.

Маги Халваджиян разкри, че и тази година заедно с неговата съпруга Кремена не са имали лятна ваканция. Кремена Халваджиян отново е дизайнер на костюмите.

А те по традиция са 14, напълно нови персонажи. Малинката, Циркът, Перлата, Гларусът, Гъбарко. Самураят, Заекът, Прилепът, Куфарът, Букетът, Камъкът. Порцеланът, Госпожицата, Носорогът.

Боби Ваклинов се появи от костюма на Цирка Сн: „Маскираният певец“

На първата елиминация отидоха три маски – Перлата, Циркът и Гларусът. Публиката реши първата свалена маска да бъде на Цирка.

И изненадата беше голяма! В този интересен костюм се криеше водещият Боби Ваклинов.

Боби Ваклинов изпълни песента „Old Town Road”.

Втората голяма изненада излезе от гост маската. В костюма на Змията от предния сезон се беше скрил Евгени Будинов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.