Седмичен хороскоп за зодиите от Овен до Дева

0
180

Всяка нова седмица е ново начало

Вашият нов седмичен хороскоп Сн: ФБ

Всеки очаква да му се случват прекрасни събития. Да има изненади и да бъде щастлив.

Това са предсказанията и съветите на звездите за настоящата седмица.

Овен

Според вашия нов седмичен хороскоп тази седмица ще бъде благоприятна за творчество. Ще насърчава деловите ви успехи. Тези дни ще усетите прилив на енергия, а придвижването ви напред ще зависи единствено и само от вас. Вашите решителност и отговорност обезателно ще бъдат оценени по достойнство. Въпреки чудесните аспекти, бъдете внимателни и не си позволявайте да вземате прибързани решения.



Телец

През тази седмица е изключително важно да запазите самообладание. Не се поддавайте на случващото се около вас. За да избегнете възможните конфликти ще ви помогнат вашата проницателност и интуиция. А през тези дни те определено ще бъдат на нужната висота. Вие не предполагате, че сте способни да постигнете много. Повярвайте си и ще успеете!

Близнаци

Тази седмица ще ви даде така бленуваното усещане за вътрешна свобода. Продължавайте смело напред и ще реализирате набелязаната цел. Точно сега околните са готови напълно да ви подкрепят. Вие винаги сте получавали абсолютно всичко, от което се нуждаете. И ако бъдете активни, тези дни ще постигнете не само дългоочаквания успех, но и добри перспективи за бъдещето.

Рак

Вашият интелект работи на пълни обороти и с абсолютна възвръщаемост. Постарайте се да насочите своята невероятна умствена енергия в правилната посока. През настоящата седмица вие ще бъдете в състояние да превърнете мечтите си в реалност. Направете го! Звездите стоят зад вас.

Лъв

През тази седмица е разумно да се фокусирате и да насочите вашата мощна енергия за решаване на достатъчно дълго отлагани задачи. Постарайте се да бъдете обрани във вашите емоции и не обещавайте твърде много. Тези дни е изключително важно да спазвате прецизност и умереност във вашите действия. Също така не бързайте да започвате нови начинания, преди да завършите вече започнатите.

Дева

През тази седмица вашите оригиналност, жизненост и проницателен ум ще ви помогнат да постигнете наистина големи успехи. Не се страхувайте, че трябва да демонстрирате търпение и толерантност. Всичко ще се подреди по възможно най-добрия за вас начин. Посветете идващия уикенд на срещи с приятели.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.