Бебе без нос се появи на бял свят! Чудо или съдба? (СНИМКИ и ВИДЕО)

0
553

Само преди броени дни на бял свят се роди бебе без нос, което накара близките му да се замислят дали това е чудо или е някаква поличба

Само преди броени дни на бял свят се роди бебе без нос, което накара близките му да се замислят дали това е чудо или е игра на съдбата. Бебенцето е кръстено Тимъти Илай Томпсън, или както става все по-известно по цял свят с името Илай Томпсън. То е поело своята първа глътка въздух на 4 март 2015 г., пише Асошиейтед прес и mirror.co.uk.

Когато докторите веднага след раждането полагат новороденото върху гърдите на своята майка, Бранди МакГлетъри, тя възкликнала, че нещо не е наред. Оказало се, че детенцето й е родено без нос.

Eli Thompson
Това е малкият Илай Томпсън – бебе родено без нос

Да се роди бебе без нос е една много рядка физическа аномалия. В целия свят се срещат не повече от 40 подобни случаи. Малкото момченце страда от т.нар. вродена пълна ариния.

bebe bez nos
Щастливата майка Бранди със своя малък син Илай
bebe bez nos
Малкото бебе, родено без нос, по време на мединиска интервенция

За малкия Илай това, че е роден без нос не е толкова голям проблем. Той вече успешно свиква да диша през устата си. Майката, дори и уплашена, днес вече е по-спокойна за съдбата на своя син. Малко след раждането лекари от болницата в град Мобайл, в щата Алабама, преместват родилката и синът й в Университетската болница в Южна Алабама.



bebe bez nos
Щастливият татко Трой и наследникът му Илай
bebe bez nos
Малкият Илай Томпсън – детето, страдащо от рядкото заболяване вродена пълна ариния

Там медицински екип е направил уникална трахеотомия на малкия Тимъти още, когато той е бил на пет дни. Днес вече Бранди знае, че операция по изграждането на двата канала на носа на нейния син ще може да бъде направена едва след като Илай премине пубертета. Самата жена не е съгласна детето й, родено без нос, да бъде подлагано на излишни интервенции.

bebe bez nos
Това е малкият Илай – най-малкото бебе без нос в целия свят

За мен и съпругът ми Трой, споделя Бранди, Илай е най-красивото и идеално бебе на света и ние го обичаме такъв, какъвто е.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.