Студът не е пречка: да носите сребърни бижута през зимата

0
319

Студът не е пречка: да носите сребърни бижута през зимата

Понякога изглежда, че студът ни отнема и последната възможност да украсим ежедневието си, но това не е така. Не се отказвайте и не позволявайте лошото време да ви лиши от ежедневната ви радост. Използвайте ръководство на Capino.bg за адаптиране на сребърните бижута към зимния ви гардероб – в него ще намерите достойни спътници за комплекти от всякаква степен на изолация.

Акцент на сребърните обеци от Capino.bg

Зимата е сезон, когато не всички видове сребърни бижута изглеждат подходящи и определено се губят в обемните дрехи. Това обаче не важи за обеците, тъй като те могат да стоят перфектно, дори с дрехи с висока яка.

  • Пред деня можете да разнообразите с дълги обеци с пискюл.
  • А вечерта с модел с големи камъни в натуралистичен стил.

Разголено деколте

 

Друг трик е да оставите зоната на деколтето отворена. Ако се чувствате комфортно в горната част с V-образно деколте, не се колебайте да изберете пуловер или блуза, който показва шията Ви, като допълнително подчертайте тази зона, като добавите дълга верижка.



 

Също така препоръчваме да разкопчаете горните копчета на всяка блуза, за да покажете любимата си висулка. Не се колебайте да комбинирате голямо сребърно бижу с дънки и каубойски ботуши – сега това е позволено.

С пуловери през зимата

 

Как да носите сребърни бижута с пуловер? Ако това е пуловер с обемни арабски плитки, не препоръчваме да избирате прекалено женствени аксесоари със сложен декор и камъни. По-добре е да се концентрират върху сложни пръстени в златни тонове – може да има много от тях и не се страхувайте да носите няколко аксесоара на един пръст, както прави Меган Маркъл. Можете да потърсите модели, които комбинират различни нюанси на метала.

В случай на рокля тип поло, когато се комбинира с модерни ботуши, препоръчваме да вземете нещо екстравагантно. Ориенталските мотиви и матовите повърхности ще ви бъдат полезн

Сребърна брошка подходяща за вашето зимно палто

За да направите стилен акцент в строга офис визия, използвайте брошка. Може да се прикрепи към ревера на палто или сако, подходящо за зимните сезони.

 

По-добре е да изберете брошка със среден размер. Твърде малкият ще бъде невидим и може да не се впише в цялостната композиция на изображението. Ако имате малки брошки, подредете ги и прикрепете две или три наведнъж. Напълно подходящо е, ако са малки може да се комбинират помежду си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.