Джеймс Тайлър преди да умре: Да бъда Гюнтер беше най-значимото нещо в моя живот!

0
163

Джеймс Майкъл Тайлър вече го няма на този свят, но остава завинаги в сърцата на милиони хора по света!

Култовият персонаж Гюнтер от сериала „Приятели“ се спомина преди броени дни, което разплака милиони фенове на ситкома по света. Джеймс Майкъл Тайлър бе победен от рака, писа Edna.bg.

Цели 3 години актьорът се бореше с рак на простата. Той му е бил открит на профилактичен преглед, но мутацията се осъщестява много бързо, тъй като засяга костите и гръбначния му стълб. Така се стига до фаталния край.

Гюнтер от Приятели
Гюнтер от „Приятели“ вече не е измежду живите

Именно парализата в края на живота му е причината Тайлър да не се появи тази година на снимките на „Приятели: Отново заедно“. Това е специален епизод на комедията, в който се събират всички участници 17 години по-късно.

Джеймс Тайлър се появява в 150 от общо 236 епизода на „Приятели“. Той се присъединява към екипа по време на втория сезон, като много умело влиза в ролята на управителя на кафене „Сентръл пърк“ Гюнтер, който е вечно влюбен в Рейчъл.



„Това бяха най-запомнящите се и вълнуващи 10 години от моя живот. Обичах много да се снимам в този сериал. Всички там бяха чудесни и много забавни.“, сподели Тайлър месеци преди своята кончина.

Той си отиде от този свят само на 59 години, но остави значителна следа сред феновете на „Приятели“, макар да не беше от главните герои. След смъртта му и шестимата „приятели“ изказаха своите съболезнования към близките на своя колега.

Тайлър има два брака, като втората му съпруга остава вдовица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.