Джоуи е само с 11 долара в джоба преди „Приятели“

0
88

„Приятели“ спасява Мат Лебланк от мизерията!

Приказката за младия актьор, който ходи по прослушвания и постоянно е беден и без работа, се сбъдва за Мат Лебланк. Неговият персонаж в „Приятели“ до голяма степен препокрива съдбата му извън сцената.

Когато отива на кастинг за „Приятели“, Мат е на практика фалирал. Той има само 11 долара и няма идея откъде ще намери пари за вечеря.

Мат Лебланк
Мат Лебланк в наши дни

Късметът обаче му се усмихва и той е харесан за ролята на Джоуи Трибиани. Онова, което му печели ролята, е огромното му чувство за хумор.

„Преслушахме купища актьори. Всички бяха красиви и визуално пасваха за ролята на женкаря. Никой обаче не беше забавен. Мат вложи в репликите хумор, направи ги забавни и тогава разбрахме, че това е нашият човек“, споделя продуцентът на сериала Марта Кауфман.



Въпреки че преди „Приятели“ Лебланк е участвал в друг култов ситком – „Женени с деца“, по онова време живее лековато и харчи всичко, което печели, за забавления с алкохол и жени.

Днес актьорът е вече по-улегнал. Макар да е качил около 30 кг., той не е загубил от чара си. Има една дъщеря, с майката на която обаче е разведен. Публична тайна е, че негова изневяра с колежка води до развода му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.