Това са най-щурите надписи по автомобили! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

0
988

Какво ли още можем да видим и да прочетем по стъклата на автомобили по родните пътища на страната ни?

Българските шофьори са изключително изобретателни. То и какво друго да очакваме от хора, които ежедневно извършват чудеса по родните ни пътища, за да избегнат задръствания, гигантски копки, разорани улици, очакващи поредната асфалтова настилка.

Но този път доказателствата за българската изобретателност са от напълно различно естество. Сега ще ви представим какво обичат да пишат българите по своите автомобили.

От интернет портала Petel.bg са открили един находчив пернишки собственик на кола, разбира се от прочутата из цяла България марка автомобили – „Фолксваген”, която е любима на всички жители на град Перник и е широко застъпена в техния хумор.

avtomobili
Вижте най-впечатляващите надписи по родните ни автомобили

На задното стъкло на черния „Фолксваген” с бели букви на стъклото е изписан надписът: „Майки, Бащи Не псувайте тази кола, защото вашата дъщеря може да е вътре!”. Типично по пернишки, коментират хората по форумите, видели този текст.



А какво ще кажете за един друг автомобил, който този път не е собственост на жител на Перник. Колата е с марката „Опел” и отново на задното стъкло „изгрява” надписа „Иван ми я купи!”.

avtomobili
А къде е вашата дъщеря в момента? (Сн: Петел)

Какво ли иска да ни подчертае шофьорът с тези думи и какво ли ще иска да демонстрира на останалите участници в пътното движение, каращи своите автомобили зад „Опел”-а, вероятно никога няма да узнаем.

avtomobili
Браво на Иван! Дано има повече като него! (Сн: Петел)

Но все пак трябва да подчертаем, че този Иван е бил твърде щедър със собственика на колата, затова и заслугата му трябва да се почита.

Ако и вие сте станали свидетели на подобни иновативно надписани автомобили, можете да изпращате снимки на електронната ни поща: topactualno@gmail.com и ние с удоволствие ще ги покажем.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.