Така се правят уникално вкусни пилешки дреболии по селски

0
1081

Тази пилешки дреболии по селски стават уникални

пилешки дреболии по селски
Чудно вкусни стават тези пилешки дреболии по селски, опитайте ги непременно!

Предлагаме ви рецептата, от която пръстите ще си оближете – пилешки дреболии по селски. Такава вкусотия стават, че са може би най-доброто мезе, за което може да се сетите. Доволни ще останете.

Трябват ни 300 грама пилешки дробчета, 300 грама пилешки сърца, 300 грама кромид лук, четири големи домата, две скилидки чесън, черен пипер, сол на вкус, щипка захар, копър, магданоз, три лъжици олио.

Първо трябва да си нагорещим олиото в един по-голям тиган. След това изпържваме в него почистените вече, измити и хубаво подсушени дреболии. Огънят трябва да е силен и са им нужни около две минутки.

След това ги подправяме с черния пипер и сол на вкус. Добавяме към тях и пресованите скилидки чесън, заедно с нарязания на ситно кромид лук. Чесънът също може да е нарязан, ако нямате с какво да го пресовате.



Продължавате да готвите вкусното ястие, но вече на среден огън като периодично го разбърквате.

Когато лукът добие онзи апетитен златист цвят, прибавяте към него и настърганите на едро ренде домати.

Всичко това се задушава, докато течността се изпари на две трети. Ако е необходимо, поръсете с щипка захар или добавете още сол на вкус.

Поръсете го с нарязаните на ситно подправки копър и магданоз, оставете го на котлона за още пет минутки, след което го поднесете на трапезата.

Разкошотия! Неустоима разкошотия стават тези пилешки дреболийки по селски и от тях гарантирано няма да намерите по-апетитно и разяждащо мезе.

Съветваме ви да не ги пропускате за нищо на света.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.