Какви акумулаторни коли за деца ще намерите в Рая Тойс

0
137

Какви акумулаторни коли за деца ще намерите в Рая Тойс

Стане ли дума за забавления, няма начин да не споменем акумулаторните коли, които са идеалният начин да прекараме пълноценно време навън в компанията на своето дете! Превозното средство на батерии работи както с дистанционно управление, така и със самостоятелно, от “водача”, а модерният му дизайн може да се сравни с този на истински луксозен автомобил. Този вид детски продукти са уникален начин да зарадваме мъничето си, да му подарим нещо специално, което ще му даде шанс да се развлича по възможно най-добрия начин по време на разходка. 

Предпочитат ли се акумулаторните автомобили от децата

Акумулаторни коли от Рая Тойс
Акумулаторни коли от Рая Тойс

 

Автомобилите на акумулаторни батерии (от 6 до 12v) са налични в няколко разновидности – мотори, джипове, леки коли Мерцедес и БМВ, двуместни и едноместни, за по-малки и по-големи деца, в различни цветове и с набор от екстри, които правят преживяването зад волана вълнуващо. Няма дете, което да не си пада по акумулаторните автомобили, тъй като те са провокиращ сетивата начин за забавление, което няма общо със стандартните развлечения.

Освен атрактивно на външен вид превозното средство се управлява и много лесно, а маломощният двигател и ниската скорост го правят и безопасно дори и за най-малките, споделят от онлайн магазин Raya Toys. Акумулаторните коли са идеалният коледен подарък, който ще направи празника запомнящ се – със сигурност няма дете, което да остане безразлично при вида на красив Ауди автомобил, който е в очакване да бъде “разходен” из алеите в парка. Използването му носи на най-малките радостно настроение, вълнение, както и усещане за самостоятелност заради “уменията” им да шофират.

За каква възраст са подходящи 

Преди да купите автомобил на батерии BMW или модел на друга марка, се уверете, че същата е съобразена с възрастта на детето и неговите двигателни умения, които са различни при малките и по-големите деца. Изберете автомобил на батерии според годините на вашето малко съкровище:  



  • 3-4 години – тук откриваме мотори, автомобили и скутери. Развиваната скорост е до 10 км/час, като акумулаторните коли за тази възрастова група могат да се движат по всякакви видове терени;  
  • 4-5 години – подходящи са за деца с тегло до 25 кг, управлението им се осъществява с дистанционно и е възможно във всички посоки. Отново можем да се възползваме от разнообразни по вид модели превозни средства; 
  • 5-6 години – максималните килограми при тези коли са 30 и могат да се използват дори и от деца на 8 години. Батерията в случая е по-мощна (12v), а при някои модели са налични няколко скорости;  
  • 6-8 години – характеристиките са сходни с колите от предходната категория. Вътрешната част на автомобила е снабдена с предпазни колани, възможен е родителският контрол, а екстри като дисплей за нивото на батерията, MP3, LED светлини и отварящи се врати са налични за още по-луксозно усещане по време на шофиране.  

Постоянно излизат нови модели акумулаторни коли, които, за улеснение на клиента, могат да бъдат закупени и на изплащане. Можете да откриете евтини предложения, които се продават с голямо намаление или са част от специална промоция.  

Какви видове има в Raya Toys

В магазина ще попаднете на интересна селекция от коли на батерии, които се предлагат в красиви цветове и актуален дизайн, който успешно имитира истинските автомобили. Черни, червени, бели, сини, от един и повече нюанса, за момиченца и момченца, с допълнителни екстри, базови модели и т.н.  

На какво да обърнем внимание при избор 

При покупката на акумулаторна кола е важно да обърнем внимание на неща като мощност на батерията (от 6 до 24V), разрешено натоварване, брой седалки, максимална скорост, възрастова рамка, вид/дизайн на автомобила, допълнителни екстри и цена. 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.