Стойчо Керев дава полезни съвети за живота днес и за близкото бъдеще

0
388

Един изключително интересен и полезен разговор

Стойчо Керев

Българският топ журналист и продуцент Стойчо Керев отново приковава вниманието с интересна изява.

Този път, обаче, той не е домакин, а гостува в предаването за комуникации wanTED на АМТВ (Алма Матер ТВ) с водеща Йоанна Николова.

Ние всички виждаме, че светът, в който живеем, изглежда странен.

Излизат множество укривани истини. Натъкваме се на абсолютно ново познание. Стари митове биват разбивани.



Общуването вече е коренно различно. Стойчо Керев припомня, че в момента САЩ и Китай разговарят чрез видеовръзки. И по този начин се опитват да изгладят възникнали в миналото недоразумения.

Двете страни си дават сметка, че всяка една от тях е велика сила. И ще намерят общи допирни точки, за да продължат своите отношения напред в бъдещето.

Подобна ситуация се появява и между хората. Двама души застават един срещу друг. Единият има теза, а другият е на коренно различно мнение. Ако осъзнаят, че двамата са достойни опоненти, те ще спорят. Но в крайна сметка ще стигнат до общ компромис, за да могат техните отношения да се съхранят и в бъдеще.

Ако днешният човек не може да се адаптира към съвременния начин на живот, той ще изпадне от света.  Който не е гъвкав и не може да се адаптира, ще се превърне в аутсайдер. А който успее да го направи, утре може даже да се превърне в новия успял човек.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Йоанна Николова и от коментарите на Стойчо Керев ще научите изключително интересни и полезни факти.

След успешния екранен проект „Измамна реалност“, миналата година Стойчо Керев издаде и своята първа книга. Всеки може да си я закупи и да се наслади на написаното в нея.

Първата уникална книга на Стойчо Керев е в продажба Сн: Новото познание

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.