Гери Малкоданска след раждането на второто дете

0
154

Гери Малкоданска стана майка за втори път

Гери Малкоданска стана майка за втори път и роди момиченце Сн: Личен архив на Гери Малкоданска

Началото на 2022 г. донесе огромно щастие за Гери и за Алекс Ковачев.

Точно на великия християнски празник Богоявление, Гери Малкоданска стана майка за втори път. Всяка година семейството ще празнува два празника в един ден. Рожденият ден на второто дете и Кръщението на Господ Иисус Христос във водите на река Йордан.

Бебчето е момиченце и се казва Белла.

Малката Белла се появи на белия свят в „Аджибадем Сити Клиник Токуда“ с перфектни бебешки мерки. Дължина от 51 сантиметра и тегло  2 килограма и 930 грама, съобщиха от Нова ТВ.



Първи грижи за новородената малка кукла положили доц. Сузи Нашар, д-р Радка Масларска, д-р Мария Атансова  и целият медицински екип на клиниката.

Първото дете на Гери е момченце. То се роди през 2018 г. Момченцето се казва Лео.

До последно красивата Гери Малкоданска криеше вестта, че ще става майка отново.

Но пък нейният съпруг Александър Ковачев няма проблеми със суеверията.

В телевизионно предаване интериорният дизайнер разкри пазената тайна, че с Гери ще стават родители отново. Даже издаде, че неговата половинка очаква момиченце.

В момента Гери Малкоданска се е посветила на малката Белла. Баткото Лео също помага в грижите. Той добре осъзнава, че си има по-малка сестричка. И е невероятно щастлив.

Екипът на topactualno.com пожелава на малката Белла да бъде здрава, да изживее най-прекрасното детство и да постигне големи успехи!

Между Рождество Христово и Нова година, членовете на друго известно българско семейство станаха родители за втори път. Това са Николета Маданска и Венелин Петков. Повече за тяхното щастие ще научите ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.