ЦСКА направи ексклузивен коментар за Бербатов

0
275

Зима е, но футболните страсти у нас не са в застой

ЦСКА издига единодушно Димитър Бербатов за президент на БФС Сн: ФБ

И футболната тема не е изместена от проблема с цената на тока и газта, с ваксините, с К19 или с омикрон.

Футболните деятели и фенове знаят, че през март 2022 г. ще се проведе изборен конгрес на Българската футболна централа.

От Централата на ЦСКА са категорични. Единодушно ще подкрепят кандидатурата на Димитър Бербатов като го издигнат за президент на БФС.

Клубът на ЦСКА продължава да подкрепя Димитър Бербатов. Също така неговият екип и цялостната му концепция за промяна. От ЦСКА са категорични, че такава промяна е абсолютно наложителна вече да се случи. Армейците вярват, че това е единственият начин българският футбол да може да прогресира напред, писаха в сайта на Нова Тв.



Привържениците на българския футбол си спомнят, че наскоро Бербатов се беше кандидатирал за президент на БФС.

Той се изправи срещу настоящия Боби Михайлов. Боби Михайлов събра повече от гласовете.

Битката през март отново ще бъде оспорвана. Трудно е привържениците на статуквото да дадат зелена светлина на младите и амбициозните.

Все още е трудно да се каже дали Бербатов ще успее да спечели надпреварата. Но всички си даваме сметка, че от много години в българския футбол има натрупано напрежение и безброй проблеми.

Какви ли не рокади бяха направени. Но родният футбол не може отново да се докаже както се случи в далечната 1994 г. Емоциите от онези години все още топлят сърцата на футболните запалянковци. До докога така?

През годините се смениха няколко треньора на Българския национален отбор по футбол. Имаше рокада с футболистите. На терен излизаха доказали се играчи, които в чужбина успяват да покажат завидни качества и възможности. У нас нещо става с тях и играта става вяла.

Очаква се гореща футболна пролет у нас. И дано шансът да бъде на страната на най-добрия. Онзи, който би могъл да направи нещо креативно и да извади българския футбол от плачевното положение, в което се намира вече поне 25 години.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.