Херцогиня Кейт отново предизвика световен интерес

0
343

Херцогиня Кейт един ден ще бъде достоен заместник на кралица Елизабет Втора

Херцогиня Кейт е на посещение в Дания Сн: ФБ

Тази година кралица Елизабет Втора празнува голям юбилей – 70 години на трона. А в личен план ще отбележи своя 95-годишен юбилей.

Вече стана ясно, че след Елизабет Втора на трона ще се качи принц Чарлз и Камила в ролята на кралица-консорт. Но след тях тронът ще принадлежи на младите и очарователни принц Уилям и херцогиня Катрин.

Бъдещата кралица на Англия е на официално посещение в Дания.

Херцогинята се срещна с възрастната вече кралица Маргрете Датска и с нейната снаха принцеса Мари.



В световна сензация се превърна едно приключение на Кейт. Тя посети Център за деца с ментални проблеми. Проведе разговори с длъжностните лица, които обслужват Центъра. Обмени информация и полезни идеи.

В Англия херцогинята е ангажирана с редица хуманни каузи. Част от тях са насочени към децата и тяхното здраве. Тя е патрон на организации, които се грижат за деца с ментални проблеми.

И се спусна по пързалката в Центъра в Копенхаген. Реакциите й предизвикаха дори смях сред журналистите и всички, които гледаха видеата в нета. Не пропускайте и вие видеото долу.

Херцогиня Катрин се срещна с посланик Ема Хопкинс.

Херцогиня Кейт и Ема Хопкинс. След България тя е назначена за посланик в Дания Сн: ФБ

За много българи това име се струва познато. И това наистина е така.

Ема Хопкисн беше посланик на Великобритания в България. Миналата година изтече нейният мандат и вече стана ясно, че е преместена в Дания.

Докато беше посланик в България, Ема Хопкинс беше активен участник в различни предавания на ТВ медии у нас. Тя винаги е изтъквала, че харесва българската природа. Обича да кара ски на Банско, Боровец и Пампорово, заедно с цялото й семейство.

Датските и британските медии не пропуснаха да направят коментар за облеклото на кралската особа.

Изтъкнаха, че червеният цвят на сакото прилича на херцогиня Кейт и й придава величествен вид. Не случайно тя е една от световните модни икони на 21 век.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.