Благопожелания от първите в държавата по случай 8-ми март

0
162

Празникът 8-ми март е чудесен!

Президентът и вицепрезидентът поздравиха българските жени по случай 8-ми март Сн: ФБ

Много цветя, много подаръци и благопожелания.

Президентът Румен Радев поздрави всички прекрасни българки с думите:

„Честит празник, скъпи български жени!
Пожелавам ви здраве и нека обичта и уважението бъдат винаги извор на вдъхновение за вас! Дарявайте с доброта и красота вашите близки и всички около вас!“

Вицепремиерът Илияна Йотова написа във ФБ:



„…Отговорност е да си жена.
…Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.
И до ранена разбита гръд
чистите извори да защитаваш –
просто за да съществува светът.
Горда съм, че съм жена.
Скъпи български жени,
Поздравявам ви по случай Международния ден на жената с вечните стихове на вечната Блага Димитрова, чиято 100-годишнина от рождението честваме тази година. Желая ви здраве, смелост, вдъхновение! Не спирайте да огрявате със светлината си и да заразявате с добротата си!
Днешният празник на жената е сграбчен, като съдбите на милиони, в опустошителните лапи на войната. В името на живота, който даваме, ние, жените, майките, казваме „Стига война, дайте шанс на децата ни“! Децата ни, които трябва да заспиват с гальовния майчин глас, а не с грохота на бомби. Позорно е!“

 

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави дамите:

„Скъпи жени,
Вие сте сила и вдъхновениe! Вие лесно вземате трудни решения и трудно приемате лековерното отношение. Но умеете да прощавате и винаги знаете как да продължите напред.
Затова на днешния празник искам да Ви пожелая да бъдете здрави, обичани и ценени. Не спирайте да мечтаете. Вашите мечти променят света!
Честит 8 март!“

Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“ цитира мисъл на великия Джоко Росич:  „За какво са му на мъжа всичките победи и успехи на света, ако до него няма една жена, която да му казва браво и да го гледа с възхищение“.

И пожела на дамите: „Честит празник на по-добрата половина от човечеството! Нищо не сме мъжете без жените, затова продължавайте да ни обичате, дори и да не го заслужаваме!“
Екипът на topactualno.com се присъединява към благопожеланията на българските държавници.
Пожелаваме на всички прекрасни, смели, неуморни български дами крепко здраве, кураж, сили и енергия! Много радост, късмет и любов! Обичайте и бъдете обичани!
Щастлив празник!  
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.