Разкошни диетични курабийки за Великден

0
127

Тези диетични курабийки ще ви очароват

диетични курабийки
Чудни стават тези вкусни диетични курабийки

Предлагаме ви рецептата за уникално вкусни и диетични курабийки за Великден, а и за всеки ден, които ще ви накарат да си оближете пръстите, но и да не пълнеете. Сигурни сме, че ще се влюбите в тях от първата хапка.

Трябват ни 200 грама овесени ядки, 100 грама смлени орехи, 50 грама стафиди, 150 грама разтопено масло, 100 грама брашно, една лъжичка сода за хляб, 150 грама захар, 100 грама натурален шоколад.

Приготвянето на тези уникални и супер полезни курабийки от ядки става повече от елементарно. Просто първо трябва да смесим всички продукти заедно, но без шоколада и да ги разбъркаме много добре, за да стане единна смес.

После започваме да оформяме от тях нашите вкусни курабийки и когато са вече готови, ги подреждаме в една тавичка. Поставяме ги във фурната, където се пекат докато покафенеят, но на температура не по-висока от 180 градуса.



Шоколадът отделно го разтапяме на водна баня и щом курабийките са вече готови и изпечени, ги заливаме обилно с него. Оставяме ги после да изстинат, след това малко в хладилника и сме готови да ги предложим на любимите си хора или на гостите при хубав повод.

Тези курабийки от ядки се приготвят с цялото им майсторене и печене за не повече от един час, така че дори най-неопитните в кухнята и най-мързеливите ще останат доволни.

Пожелаваме ви да си ги хапнете с огромно удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.