Ужасна трагедия: Крисия остана без баща след масивен инфаркт!

0
473

Голяма трагедия разтърси семейството на Крисия Тодорова!

Най-ужасното нещо в живота на един млад човек връхлетя 17-годишната участничка в „Като две капки вода“ Крисия Тодорова. Певицата загуби баща си след масивен инфаркт.

Крисия баща
Бащата на Крисия почина на 53 г.

Голямата трагедия се разиграла в дома на разградчанина. Като причина се счита скандалът, който той водил в продължение на часове със съдия изпълнител.

Последният дошъл, за да вземе дома му. Очевидно 53-годишният Марин Тодоров е имал доста финансови задължения, които не е погасявал.

Марин отказал да се изнесе със семейството си и започнал кавга със служебното лице. В пристъп на гняв и ярост той се хванал за гърдите и паднал на земята. Пристигналите на място лекари констатирали смърт вследствие на масивен инфаркт.



Все още никой от семейството на Крисия не е коментирал трагедията. Певицата също запазва мълчание, но се счита, че е повече от съсипана.

Марин Тодоров оставя три дъщеря и съпруга. Приятелите му го описват като съвестен баща и съпруг, който е давал всичко за семейството си.

Очевидно обаче и той е имал проблеми в бизнеса покрай пандемията, което е довело до многото му задължения. Най-вероятно те са били са огромни суми, а Марин се е притеснявал, че ще остави семейството си на улицата. Това е довело и до фаталния край.

Източник: БЛИЦ

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.