Къци Вапцаров пострада и е настанен в болница

0
52

На всеки може да се случи

Къци Вапцаров претърпя инцидент с мотор в София Сн: ФБ

Сега е сезонът на моторите и често пъти стават тежки ПТП-та.

Точно това преживя и Къци Вапцаров.

Вчера е катастрофирал в центъра на София.

Според информация на БНТ, известният водещ се блъснал в лек автомобил.Очевидци разказали, че водач със сиво БМВ преминал на червено на светофара на бул. “Дондуков” и “Раковска” към ЦУМ.

Къци Вапцаров се спускал с неговия черен мотор по “Раковска” в посока от Софийска опера към Сточна гара. И се блъснал в задната част на лекия автомобил.

Линейка на Спешна помощ откарала Къци Вапцаров към “Пирогов”.

През изминалата нощ водещият бил в клиниката.

Днес пусна пост във ФБ. Къци написа, че се държи и ще му мине “като на куче”.

Днес сутринта той се наслаждавал на изгрева през прозореца на болничната стая на “Пирогов”. И след това пуснал снимки във ФБ.

Къци Вапцаров е имал огромен късмет, че не е пострадал сериозно. Но много мотористи нямат неговия късмет.

Особено онези, които летят с висока скорост по автомагистралите и се кефят на адреналина. Но често пъти този адреналин ги отвежда на другия свят за секунди.

Много български семейства са били почернени от подобни пътни драми. Не само близките на загинали мотористи, но и близките на пешеходци или на пътници в други превозни средства.

Отново проблемът опира до спазване на Закона за движение по пътищата и огромна дисциплина на пътя. Както за водачите на МПС-та, така също и  за пешеходците.

Честа практика е пешеходците да притичат през пътното платно на места, на които няма пешеходна пътека или светофар. Просто защото там им е по-удобно.

През зимата се подлагат на огромен риск, заради заледеното или мокро платно. Но дори асфалтът да е сух, рискове отново има. Защото в сухото време дори и водачите си позволяват да се движат по-бързо, разчитайки, че лесно могат да овладеят превозното си средство.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.