Kaufland Card носи бонуси и изненади за всички потребители

0
160

Kaufland Card е в два варианта

Kaufland Card е в два варианта – дигитална и физическа карта Сн: ФБ

За удобство на всеки потребител, верига хипермаркети Kaufland са се погрижили да няма затруднени клиенти.

Българските потребители отдавна използват карти при пазаруване в различни вериги. Например в Лидл картите са само дигитални. Често пъти по-възрастните потребители изпитват затруднения при активирането им. Или някои от тях не притежават смартфони, защото имат различни костно-ставни проблеми на пръстите и не могат да използват тъчскрийновете.

В Билла, например, има физическа карта и дигитална. Всеки потребител сам избира кой вариант му е по-удобен.

По същия начин ще процедират и от хипермаркетите на Kaufland.



Тази чудесна новина научихме днес лично от търговският директор  Ялчин Джем. Г-н Джем направи официалното представяне на Kaufland Card пред българските медии днес.

Дигиталната Kaufland Card се активира и използва посредством приложението на Kaufland.

Чрез нея ще получавате дигитален касов бон. На него ще бъдат отразени натрупаните ви отстъпки. Всички купони, които сте използвали и направените покупки.

При пазаруване с дигитална карта, ще можете да участвате в множество игри, които са подготвили мениджърите на хипермаркета. И ще получавате подаръци от „Колелото на наградите“.

Дигиталната версия на Kaufland Card се използва през приложението на Kaufland – България. Трябва да го инсталирате и да направите успешна регистрация. Всеки от вас, който вече има свой създаден профил в това приложение, може да го актуализира, за да регистрира своята карта.

Физическата Kaufland Card можете да получите от 17 май 2022 г. от гишето за информация на всеки хипермаркет.

Регистрирането на физическата карта става след сканиране на QR код на специални терминали, които са разположение във всички хипермаркети.

Непосредствено след самото сканиране, картата става валидна, обявиха от standartnews.com.

Когато пазарувате с Kaufland Card, вие можете да използвате всички нейни отстъпки, след сканиране на специален скенер, който е разположен на касите в Kaufland.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.