Господ прибра и красивата Цвети: Кога ще има възмездие?

0
232

Красивата Цвети не можа да се върне към живота след ужасната катастрофа, която уби още двама младежи. Господ я прибра при себе си

Читателите, които редовно следят новините помнят, че се разигра ужасна катастрофа на 5 май 2014 г. Четирима студенти пътуват в лек автомобил и върху тях с бясна скорост връхлита BMW, управлявано от Хуриет Сюлейманов.

На място загиват Николай Менков и Владислав Горанов.

Господ
Защо Господ прибира добрите, а не наказва лошите???

Красивата Цвети, годеницата на Владислав два месеца и половина беше хоспитализирана в плевенската болница. Лекарите се бориха за живота на красивата млада българка. Тя беше подложена на много операции.

За огромно съжаление не само на нейното семейство и приятели, а и на много хора, които търсят законова справедливост и възмездие от Господ, днес Цвети почина.



Бащата на Цвети пуснал съобщение във Facebook, за да уведоми приятелите на Цвети утре в 12:30 часа да се простят с нея в храм „Свети Николай“ в гр. Плевен.

Господ да прости Цвети и да направи така, че каузата за справедливост, с която родителите на загиналите деца в ужасната катастрофа са се ангажирали, да завърши успешно.

За какво става дума?

След като Владислав Горанов загина на място, неговата майка г-жа Галя Горанова – юрист, поде акция, с която търси справедливост не само като наказание за убиеца на нейния син и още двама младежи, който в момента даже е под домашен арест, вместо да му бъде наложена мярка за неотклонение в ареста, а за всички българи.

Г-жа Галя Горанова направи сайта spravedlivost.eu.

Тя беше гост в редица предавания по медиите, за да разгласи каузата, на която като опечалена майка и български юрист се е ангажирала. Да накара българския законодател да промени законите така, че престъпниците, които извършват престъпления да бъдат наказвани сурово, а не просто с присъди колкото да бъде отчетена съдебна дейност.

Г-жа Галя Горанова иска законът да важи с еднаква сила и тежест както за обикновените български граждани, така и за българите, които самите те или техните близки заемат важни държавни постове.

От известно време се говори сериозно по тези въпроси, а водещи български адвокати и съдии развиват теории, че не можело престъпниците да бъдат наказвани с доживотни присъди без помилване, защото не било хуманно.

Какво ли трябва да се случи в България, за да могат хората да живеят спокойно, а не ежедневно да загиват невинни?

До кога Господ ще прибира невинните, а не раздава истинското и очаквано възмездие???

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.