Честито на семейство Лечеви! Честито на княгиня Мафалда!

0
363

Още една красива сватба

Известният и обичан музикант Иван Лечев вече си има снаха.

Неговият син Иван вдигна сватба. Снахата Тери е англичанка. Младото семейство първо разписало в Лондон, където младоженците живеят.

За разлика от своя именит баща, младият Иван Лечев е финансист.

Самата сватба се състояла в събота в Барселона.



Приятели и роднини на младоженците се събрали и си направил невероятен купон.

В Барселона сем. Лечеви (в средата) вдигнаха чудна сватба Сн: ФБ

Иван Лечев-баща споделя, че тази година „Щурците“ навършват 55 години. По случай юбилея предприемат мащабно национално турне.

Започват от Летния театър във Варна на 10 юни. Следват и други градове в страната, писа telegraph.bg.

Наскоро в семейството на НВ Симеон Втори и царица Маргарита имаше сватба.

Внучката Мафалда се омъжи за своята голяма любов.

Мафалда е най-голямата дъщеря на принц Кирил и Росарио Надал. А също така е й първата внучка на цар Симеон Втори и на царица Маргарита.

Зетят в българското царско семейство е англичанин. По професия е финансист.

Княгиня Мафалда и Марк Абуслейман се запознават, докато следват в американския университет в Бостън. Мафалда се е посветила на музиката. Тя пее, свири и композира музика. Вече има издадени албуми и успешно реализирани концерти.

Още през първата година, докато следва, Мафалда записва сингъл по нейни текст и музика със заглавие Don’t Let Gо.

Първият ѝ  концерт се провежда през лятото на 2017 г.  когато пее на парти, организирано от марката „Масимо Дути“ в град Мадрид. Една година по-късно внучката на царя издава своя първи албум. През 2021 г. Мафалда издава и втория си албум – Bailando sin sense.

Първият ѝ голям концерт  се състоя през пролетта на 2021 г. отново в  Мадрид. И постигна невиждан успех.

Въпреки сватбата, графикът на княгиня Мафалда е запълнен с изяви. Преди два месеца пя в Мадрид. Дни преди сватбата е имала изяви  в Севиля. През юни  ще участва в музикален фестивал в Барселона. Ще има други участия през юли и през август.

Росарио Надал е една от музите на дизайнера Валентино. Мафалда е наследила афинитета към модата от нейната майка. Участвала е в модни ревюта. Снимала се е в реклами.

Сватбената церемония на княгиня Мафалда и Марк Абуслейман се е провела в Палма де Майорка.  Церемонията не е била достъпна за медиите. На това място преди 33 години родителите на Мафалда са се венчали.

Преди сватбата Мафалда и нейната майка организирали моминско парти в Рим в компанията на близки приятелки.

Вечерта след бракосъчетанието организирали парти за гостите в имението на принц Кирил. Присъствали представители на различни кралски династии и семейства.

Британските медии припомниха, че цар Симеон Втори е братовчед с британската кралица Елизабет Втора. А принц Кирил и Росарио Надал са били близки приятели с принцеса Даяна.

И като стана дума за Елизабет Втора, тържествата по случай платинения юбилей на Кралицата продължават на Острова с пълна сила.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.