Тази нощ вашите желания и мечти ще се сбъднат

0
207

Бъдете готови и гледайте небето

Тази нощ е вълшебна! Вашите мечти и желания ще се сбъднат Сн: ФБ

Информацията за предстоящото звездно събитие беше предоставена от астрономи от САЩ (NASA) и от Крим.

Тази нощ по небето ще танцува метеорен поток, наречен Тау Херкулиди.

Неговото име е непознато за много българи. За разлика от Персеиди и Джеминиди, например.

Тау Херкулиди са открити 2 май 1930 г. от Карл Арнолд Швасман и от Арн Артур Вашман. Двамата немски астрономи от обсерваторията в Хамбург за първи път описват този метеорен поток.



Затова кометата, която е „виновна“ за предстоящия метеорен дъжд е наречена на името на нейните откриватели SW 3 – 73P/Schwassmann-Wachmann3.

SW 3 се завърта около Слънцето на всеки 5.4 години. Максималното разстояние, до което доближава  Земята е 9,2 млн. километра, писаха в obekti.bg.

Астрологът Александър Якушечкин от Кримската обсерватория коментира, че вероятно максималният брой метеорити ще достигне до 10 000 броя в час.

В нощта на 30 срещу 31 май 2022 г. метеоритният дъжд ще се изсипе по небосклона. Падащите звезди могат да бъдат наблюдавани у нас между 02:00 и 05:00 часа рано сутринта.

Това означава, че имате предостатъчно време за размисъл. Освен това все още се намираме в условията на Ретрограден Меркурий. Това е време за размисъл, а не за действие.

Помислете си какво сте постигнали във вашия живот. И какво още бихте желали да направите. Какво ви е липсвало през изминалите месеци и години. Дали все още го желаете и ако да, какво можете да направите, за да го реализирате.

Всеки от вас си има своите блянове, мечти и желания. И когато видите как падат звездите по небосклона, това означава, че всичко при вас предстои да бъде от добре по-добре.

Успех и късмет на всички!!!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.