Древните траки са имали важна Божествена мисия, която изпълнили (ВИДЕО)

0
692

Интересът към древните траки нараства с всеки ден, защото излизат все повече нови знания за тях и нови археологически находки

Преди време известният вече и у нас режисьор и преподавател в университета в Ню Йорк Дамян Попхристов гостува във „Въпрос на гледна точка“ и говори за траките и тяхната мисия на Земята.

Ако не сте гледали видеото, сега имате уникалния шанс да го направите (видео 1).

След неговото гостуване научихме, че археолози от БАН са направили нови разкопки и са открили части от златния трон на тракийския владетел Севт III, погребан в „Голямата Косматка“ до Казанлък.

От новите разкопки се очаква да излязат на бял свят най-големите златни съкровища на България. У нас са пристигнали археолози от Англия и от Франция, за да помагат на своите колеги българи, защото предстоящите находки ще променят не само историята на България, но и на цяла Европа, а може би и на света.



drevnite-traki
Древните траки имали Божествена мисия, която изпълнили достойно

Научете още ТУК.

Дамян Попхристов гостува за втори път в предаването на Стойчо Керев и продължи да ни изненадва с нови знания за уникалните траки.

Първото нещо, което научихме, е че кръвната група на един човек е печат от Вселената – тя показва всеки човек от коя част на Вселената е пристигнал тук на Земята.

Идването на всеки отделен човек е свързано с някаква предварително заложена мисия.

Втората важна част е човешкото ДНК.

ДНК не се състои само от 2 нишки, както се смяташе до скоро, а от 12 нишки.

Немски учени преди време са видели сянката на третата нишка, но все още не са я определили.

Това е много важна част от еволюцията на хората, защото учените вече не казват как ДНК има само 2 нишки, а останалото е „генетичен боклук“.

Учените познават само биологичните нишки, а в тях е кодирана информация само от нашите биологични родители. На база на тези нишки може да се определи кой е бащата или коя е майката, както вече се преви при различни съдебни експертизи.

Но освен тях имаме още 10:

2 кармични, 2 за връзка с нашата магнитна решетка.

Следващите 2 служат за връзка с Акашовите хроники, които предопределят нашата мисия и ръководят нашето подсъзнание и други.

Това познание се разкрива пред Хомо сапиенс на части. Но в момента, в който ни бъде дадено цялото, ние  ще можем да боравим с неограничен ресурс от информация и да вършим чудеса.

Атлантите имали отворена 7-ма чакра и са получавали информация директно, а древните траки – по мистериален път.

Седма чакра дава директен контакт с Висшите сфери, а атлантите започнали да злоупотребяват с нея и чакрата била затворена.

Днес ние хората от Петата раса даже не можем да си представим какъв напредък са имали древните атланти, благодарение на директната връзка с Космоса.

Ние живеем триизмерно, а измеренията са 7.

Една част от най-праведните атланти били запазени живи и оставени да предадат това огромно познание.

Хората от Петата раса имат стопирана 7-ма чакра, защото ние сме един експеримент на свободната воля.

Ние боравим само с 5 сетива, чрез които развиваме разума и целта е по този начин да догоним познанието на душата, че имаме Божествен произход.

Древните траки успели да изпълнят своята мисия като открили и поддържали живо знанието за двете нива – човешко тяло и безсмъртна човешка душа. Тези два компонента трябва да работят съвместно.

Древните траки били уникални лечители. Залмоксис е бил предшественик на Хипократ.

Още изключително интересни факти за древните траки ще научите като изгледате цялото видео до края.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.