Бъдете елегантни с лятна мода 2022

0
166

И това лято трябва да бъдете стилни и елегантни

Това са модните тенденции за лято 2022.

Този път представяме на нашите дами – читатели идеите на немските дизайнери за модните тенденции през лято 2022.

Мода лято 2022 – не забравяйте слънчевите очила  Сн: BDF

През отпуските някой ще почива на морето, друг ще отиде на прохладно място, скрито  в планината. Но отпуската ще приключи и ние отново се завръщаме на работа.

Затова трябва да имаме актуални модни дрехи.



През 2022 г. според немските дизайнери хит остават роклите. Абсолютно всички видове рокли.

Мода лято 2022 – тоалети във всички цветове и дължини Сн: BDF

Тази година особено модерни са платовете на цветя за всички видове дрехи – рокли, блузи, ризи, сака, поли, дори и панталони. Който обича флоралните нюанси, ще се чувства в истински рай.

Ако заложите на тъкани на точки, отново  ще бъдете супер шик. Тази година можете да облечете блузки, тениски, рокли на черни, червени, сини или друг цвят точки. Както и моряшките десени.

Дънковите тъкани също са невероятно актуални – ризи, рокли, сукмани, сака, поли или костюми от две части – пола със сако или рокля със сако.  За предпочитане вече не са избелелите дънкови тъкани, а наситените тъмни платове.

Мода лято 2022 – тоалети на точки и моряшки десени са супер актуални  Сн: BDF

Може да си купите дрехи от дънков плат, чиито шевове ярко контрастират с плата – бели, червени или жълти.

По отношение на цветовете, всички са актуални. Както винаги жълто, оранжево, розово, цикламено. Също така цвят мента и каки.

Винаги има и един компромисен вариант. Ако в момента нямате възможност да си купите нови дрехи, които да ви направят модерни и да се чувствате добре, тогава прегледайте старите дрехи в гардероба. Българите обичаме да прибираме онези неща, които не носим в момента, вместо да ги изхвърляме.

Винаги ще намерите или някоя цветна блузка или стара дънкова рокля, или нещо друго, което може да ви помогне да бъдете в крак с мода 2022 г., без да харчите излишни пари.

Мода лято 2022 – тоалетите с флорални мотиви са супер шик Сн: BDF

Или ако вашата стара дреха е прекалено демоде, тогава я преправете. Например от една стара рокля можете да си направите нова пола, като отрежете горната част. Можете да я преработите и да получите нова риза или потник, ако използвате само горната част.

Вие можете да впрегнете вашето въображение според онова, което ще откриете сред старите си дрехи или тези на вашите майки и баби.

Не забравяйте, че през 2022 г. особено модни са всички аксесоари. Шалчета и фишута. Дори и онези, които са вързани на вашите чанти. Шноли, кордели и диадеми за косата. Големи пъстри гердани и гривни ще придадат лятно настроение на всеки тоалет.

Мода лято 2022 – не забравяйте модните аксесоари Сн: BDF

Никога не се отчайвайте и търсете начини да бъдете в крак с мода  2022 г.

Наслаждавайте се на топлите летни дни и вечери, облечени стилно и елегантно!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.