Оксана Станчева направи хороскоп за България и хороскоп по зодии

0
357

Браво!

Астрологът Оксана Станчева разчете знаците на звездите по този начин.

Оксана Станчева

Планетата Юпитер се намира в Овен. Юпитер е планетата на късмета. През цялото лято ще бъдем подвластни на нея.

Лятото е особено активен период за огнените зодии – Овен, Лъв и Стрелец.

Венера, планетата на любовта, е активна при представителите на Овен и Стрелец.



Родените под знака на Овен ще имат огромна енергия. И ще търсят начини да я изразходят. Всякакви физически дейности са особено полезни за вас.

Телец е под влиянието на Венера, която управлява зодията. Венера управлява както любовта, така и парите. Ще имате успехи и в двете направления.

Родените в зодия Близнаци ще се радвате на много пътувания. Няма да ви липсват флиртове и любовни авантюри.

До края на годината родените под знака на Рак ще имат доста работа. Но ще се радват и на хубава ваканция. Дълбочината на отношенията при обвързаните представители ще се усети особено силно през летните месеци. Необвързаните няма да имат любовни приключения това лято. Добре е да си намерите интересни интелектуални занимания.

За зодия Лъв винаги има любов в излишък. Доста възможности за пътувания в чужбина се откриват при родените под този знак. Чудесни възможности за намиране на нови приятели, дори на цели групи с приятели.

За зодия Дева едва в края на годината се очертава появата на нова любов. През останалото време ще имате страшно  много работа за вършене.

За Везни лятото ще бъде изключително хубав период. Вие сте подвластни на Венера и постоянно сте влюбени – в любовта, в живота, в заобикалящата ви среда.

Скорпион и Стрелец ще бъдат изкушавани постоянно от различни флиртове по време на път. Внимавайте! Да не се появи някое извънбрачно дете. Затова Скорпионите и Стрелците не трябва да ходят сами на почивка и в командировка. Вашите близки задължително трябва да ви придружават.

Представителите на Козирог са сериозни хора и трудно се поддават на емоции. Но през това лято ще имате интересни емоционални изживявания.

За Водолей и Риби лятото ще бъде силен любовен период. Интересен период за флиртове. Но от тях няма да се роди нова голяма любов.

За България Оксана Станчева направи следното предсказание.

Септември ще бъде бурен месец.  Октомври предстои да протече малко по-спокоен.

Предстоят огромни промени в обществения, в политическия и в социалния живот в страната. Проблемите в България ще продължат до  средата на 2024 г. Причината е, че планетата Сатурн се намира във Водолей.

Ще се справим и с тези тежки предизвикателства. Но е необходимо огромно търпение от всички.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.