Кола под наем – какво трябва да знаем?

0
117

Кола под наем – какво трябва да знаем?

Колата под наем е огромно удобство, в сравнение с необходимостта да чакаме обществен транспорт или да плащаме за такси всеки път, когато сме на ваканция или извън града. Ако вече сме използвали услугата, би трябвало да сме наясно с основните процедури при наем на кола. Например, че трябва да сме на определена възраст, или че при напускане на страната ще ни трябва пълномощно. Но за да не останем объркани, разочаровани и най-вече да не провалим пътуването си до избраната дестинация, ще се наложи да се запознаем и с други тънкости, преди и след наемането на автомобил.

car for rent

Преди да се насочим към car for rent, едно от основните неща, които не трябва да пропускаме, е да вземем с нас своите документи. Няма нищо по-лошо от това да отидем в агенцията за коли под наем и просто да разберем, че сме забравили шофьорската си книжка у дома, а ние да сме в чужбина. Повечето компании за car for rent ще изискват от нас да представим валидна кредитна или дебитна карта като гаранция, за да покрием непредвидени такси, като глоби за паркиране, нарушения на пътя, липсващо гориво и др.



Ако не искаме да плащаме щедро за нашето офроуд приключение, по-добре да се придържаме към утъпкани и регламентирани пътища. Повечето компании забраняват използването на car for rentпо неасфалтирани пътища.

Често компаниите за car for rent обичат да продават ненужни застраховки за нашата сигурност по време на почивката, или да предлагат допълнителни екстри, от които няма да имаме нужда. Възможно е и да ги начисляват, без наше знание. Поради тази причина, по-добре за нас би било да се насочим към компания с опитен и квалифициран персонал, каквато е екипът на Greenrentacar.bg. В техния автопарк ни очакват автомобили с високо оборудване на марки, като TOYOTA, които предлагат на шофьорите и пътниците пълен комфорт при пътуването.

Едно от основните неща, за които трябва да внимаваме е при наема на car for rent от летището. Летищата обикновено начисляват премия за удобството да вземем колата си веднага след полета и да я оставим точно преди полета за заминаване. Понякога удобството за нас си струва таксата, но понякога не.

На финала на нашето пътуване, нека не забравим сами да напълним колата си с гориво. Тази част от общите условия и договорът за наем е наистина важна. Ако сме наели car for rent с пълен резервоар, нека не забравяме да си планираме допълнително време през деня, за да заредим колата, преди да я върнем.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.