За Михаел Шумахер: Последни новини от неговата съпруга Корина

0
268

След дълго мълчание, отново в центъра на събитията

Чудесни новини за шампиона Михаел Шумахер Сн: ФБ

Феновете на Михаел Шумахер започнаха да се чудят дали има някакво раздвижване в живота на шампиона.

Отговор на тези питания дава неговата вярна съпруга Корина.

Корина Шумахер е жена героиня. Тя не остави нито за миг своя съпруг почти девет години. През цялото това време сякаш е вярвала, че този дългоочакван миг ще настъпи.

Здравословното състояние на Михаел Шумахер се подобрява. Корина е решила двамата да се заселят в Майорка. Тя вярва, че топлият морски испански климат ще повлияе още по-добре за възстановяването на шампиона.



Михаел претърпя изключително тежък инцидент на ски пистата в Савоя през 2013 г. на 29 декември.

От тогава Корина се превърна в истински гард за своя съпруг. Тя беше човекът, който държеше медиите на огромно разстояние от дома им. Зорко следеше медицинският екип да си върши съвестно работата. Нейна била забраната да не се правят коментари пред медиите за състоянието на Михаел.

Затова информацията, която излизаше за него беше твърде оскъдна. Известният   неврохирург Ерих Ридерер каза през 2020 г. пред немската преса, че се предполага, че Шумахер вероятно вече може да седи седнал. И евентуално да прави по няколко крачки с помощта на придружител, съобщиха от Нова ТВ.  Но дали наистина е било така, само най-близките му са знаели преди години.

Дано наистина тази последна информация да е вярна и шампионът да се възстанови. Неговите участия във Формула 1 носеха огромни емоции на феновете на този адреналинов спорт. И той определено им липсва.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.