Повече от футбол! България запуши устите на северномакедонците насред Скопие (ВИДЕО)

0
325

България надделя над Северна Македония като гост!

Националите на България по футбол прекратиха негативната си серия от 22 мача без победа навън. Те го сториха в Скопие, където победиха домакините от Северна Македония с 1:0.

България с много изстрадан успех в Скопие

Двубоят беше от група С на Лигата на нациите. От него зависеше второто място в групата, което след успеха спечели България, събирайки 9 т. от 6 мача, а нашите съседи останаха със само 7. Победител в групата стана Грузия с 16 т., а на последно място завърши Гибралтар с едва 1 т.

Единственото попадение в срещата реализира капитанът Кирил Десподов в 50-тата мин. след невероятна контраатака на нашите.

Все пак победата на гостите бе улеснена и от ранния червен картон на Тодорски, който още в 14-тата мин. прегря и бе директно изгонен от игра.



Срещата се превърна в повече от футболен мач заради омразата на северномакедонците към България и българите. Те показаха огромната си простащина още преди началото на мача, като освиркаха бурно българския химн.

След като изостанаха в резултата пък, започнаха постоянно да провокират българските играчи, за да се стигне до червен картон и в нашите редици. В самия край на мача дори се стигна до сбиване заради провокация на капитана на домакините към Кирил Димитров, но всичко се размина само с жълти картони.

Чуйте от видеото освиркванията на химна на България насред Скопие!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.