Какви са предимствата на фурните за вграждане

0
150

Вградените кухненски електроуреди набират все по-голяма популярност пред свободностоящите им еквиваленти. Заради компактните си размери и удобството да бъдат инсталирани в кухненски шкафове, подпомагайки цялостния дизайн на помещението, фурните за вграждане се превръщат в стандарт за много домакинства. Въпреки че цената на вградените уредите е по-висока, те са проектирани да бъдат част от всяка кухня, докато свободностоящите уреди не винаги се вписват в определени пространства. Голямото разнообразие от продукти на различни марки може да бъде объркващо. Как да изберете своя нов уред за кухнята?

Характерни разлики между свободностоящи и вградени фурни за вграждане

Според експертите от Техно Микс, вградените модели са предпочитан избор на много домакини, макар и да не са толкова евтини, колкото свободностоящите. Това се дължи на техните характеристики:

  • топлоотдаване: благодарение на допълнителна изолация, имат нисък коефициент на топлоотдаване, а това ще допринесе за правилното съхранение на прилежащите компоненти от кухненското обзавеждане.
  • функционалност: вградените фурни допринасят за цялостната хигиена в кухнята. Функцията за почистване с пиролиза се предлага като стандартно решение. В по-малки помещения този тип уреди позволяват по-качествено усвояване на пространството.
  • надеждност: електроуредите за вграждане са в пъти по-здрави и устойчиви от свободностоящите им варианти. Проектирани са с идеята за безопасна употреба, имайки предвид, че ще бъдат инсталирани в кухненски шкафове, което всъщност ги предпазва от удари по корпуса.

 

Мненията на потребителите на онлайн магазина на Техно Микс са категорични, че фурните за вграждане предлагат по-голяма функционалност, пестейки пространство, спомагайки хигиената в помещението и ефективността на домакинята. Дали ще изберете нови или модел на изплащане, важно е да се съобразите с размерите на своето пространство в кухнята, където смятате да поставите печката. 



Ремонт и подмяна

Въпреки общоизвестните твърдения, че свободностоящите готварски печки са по-лесни за ремонт и подмяна, благодарение на дизайна си, съвременните фурни за вграждане са изключително лесни за монтаж и демонтаж, отговарят на стандартните размери на кухненските шкафове и като цяло търпят по-малко щети.

 

Кухненското обзавеждане остава в основата на домашния уют, здравословната диета и благоденствието на цялото семейство. Без значение дали става въпрос за малки, или големи помещения, вградените уреди са отличен избор. Всяка домакиня заслужава своята мечтана кухня.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.