Христина Котларска и Илиана Смилянова говорят за мистерията на оздравяването

0
201

Браво  на Христина Котларска!

Илиана Смилянова и Христина Котларска в разговор за здравето и Цветята на д-р Бах

В култовото предаване „Без формат“ на ЕТВ гостува  Илиана Смилянова.

Заедно с автора и водещ на предаването Христина Котларска навлизат в света на здравето.

Един от пионерите в съвременния свят, радетел за алтернативно лечение е д-р Едуард Бах. У нас е познат с неговата Бахова терапия или Цветята на д-р Бах.

Д-р Едуард Бах завършил медицина и започнал своята лекарска практика като конвеционален доктор.



С течение на времето той осъзнал, че излекуването на един пациент е свързано не само с неговото физическо тяло. А и с ума. Така започва да търси начини извън ортодоксалната медицина. И в крайна сметка успява. Но в началото бил заплашен да изгуби своята медицинска практика през третото десетилетие на ХХ век. Тогава именно създава възможности за лечение чрез цветна терапия.

Илиана Смилянова се занимава с Цветята на Бах. Затова представя възможностите на този метод пред широката аудитория.

Цветята на д-р Бах представляват цветни есенции. От тях 37 са добити от цветове, а 38-та е от планинска вода. Те са напълно безопасни както за новородените бебета, така и за зрелите хора.

Необходима е среща с Бахов терапевт. Той открива какви са проблемите на човека. Към всеки човек се подхожда строго индивидуално. Могат да се приемат отделни цветни есенции както и комбинация от тях. Минималната доза е 4 пъти всеки ден да се приемат по 4 капки.

С помощта на Баховата терапия се премахват емоционални и психически блокажи. По този начин животът на пациента се подобрява многократно. След освобождаването от блокажите организмът започва да се лекува и от различни заболявания.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Илиана Смилянова ще научите интересни и полезни факти за тези полезни начини на лечение и  излекуване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.