Тя е с много килограми, но ще занемеете (ВИДЕО)

0
331

Една невероятна жена, която ще ви накара да занемеете, защото въпреки многото си килограми, тя е изключителна

Този път дамата не е българка. Тя участва в риалити формата „Великобритания търси талант“.

Когато Ема Хаслам се появи пред журито в предизвикателно черно трико, те не вярваха, че може да направи нещо.

Но когато Ема се качи на пилона, тя демонстрира завидни качества и умения. По този начин доказа, че не само елегантните са в състояние да правят страхотни изпълнения.

килограми
Ема има много килограми, но е невероятна

Който е разговарял с хора, които играят на пилон, той е наясно колко е трудно подобно занимание, понеже изисква изключителна сила на ръцете и невероятно здрава мускулатура на бедрата, ръцете, гърба и корема.



Много елегантни хора са пробвали да се покачат на пилон, но не са успявали, защото ръцете им не могат да ги задържат на вертикалния прът, а и общата им мускулатура е нестабилна.

Няма какво да си говорим. Щом Ема с многото килограми успя да го направи, значи наистина е изключителна.

В миналото, когато е живял художникът Рубенс, модата е била коренно различна от днешната. Тогава на почит не са били слабите и кльощави жени, а доста пищните дами. Те присъстват в цялото творчество на талантливия художник. Дори и малките ангелчета са повече от пухкави.

След времето на Рубенс започва постепенна ориентация към все по-слабите фигури с малко килограми.

И тази мода на слабите дотолкова превзе света, че за да изглеждат добре,  много  момичета и млади жени си докараха булимия и анорексия.

Така че, браво на Ема, която показа своя талант и истинска сила! Онези, които се притесняват от своите повече килограми, трябва да вземат пример от Ема и да не се срамуват. Още по-малко да не предприемат никакви гладувания, да не правят опити да повръщат приетата храна, защото подобно нещо се превръща в грозен и опасен навик и идва ред на булимията.

А най-лоша е анорексията, при която тялото започва само да слабее толкова много, че в един момент то прилича на жив скелет с прекалено малко килограми.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.