Така се прави най-лесната и вкусна мързелива пица без тесто

0
2260

Тази мързелива пица без тесто е страшно апетитна

пица без брашно
Уникално вкусна е тази мързелива пица без тесто

Предлагаме ви рецептата за най-лесната и бърза мързелива пица без тесто, от която ще си оближете пръстите. Толкова апетитна става, че ще я излапате за нула време и ще искате още. Доволни ще останете.

Трябват ни няколко филии хляб като видът му си е лично по ваш избор, лютеница или доматен сос, месо или колбас отново по ваш избор – може шунка, луканка, филе, салам, кашкавал, сирене.

Още взимаме гъби от буркан мариновани, маслинки, кисели краставички и малко риган, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си наредим филиите от хляба една до друга, намазани обилно с лютеницата или доматения сос. После режем месото или колбаса на доста ситни парченца. И ги нареждаме върху филиите с лютеница.



Обилно настържете върху всичко това кашкавала и сиренето, на едро ренде за предпочитане, а после нарежете отгоре и гъбките, както и краставичките.

Поръсете с ригана, може и сол и черен пипер, а най-накрая поставете мързеливата пица за малко във фурната, или директно върху скарата.

Готовата пица се сервира в момента, докато е още топла като внимавайте да не развалите вида й като разделите филиите една от друга.

Но пък дори и да се случи това, не е болка за умиране. Защото вашата пица е толкова вкусна, че децата пръстите ще си оближат.

А най-вече мама ще се е представила страхотно, без да й се налага да меси тесто или да хукне до магазина за блатове за пица.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.